Луната е в Телец, където ще остане до 20:24ч на

...
Луната е в Телец, където ще остане до 20:24ч на
Коментари Харесай

Денят, в който можете да достигнете ново духовно ниво

Луната е в Телец, където ще остане до 20:24ч на 29 май

Когато Луната е в символ Телец е по-лесно да се почувства сегашния миг, да усетите тялото си и да се насладите на всичките пет сетива. Хубаво е да сте измежду природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на удобна конюнктура. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Това е отлично време за решение на на практика въпроси. Добре е да се отсрочат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и предвидливост. Хората в този момент са по-практично настроени, с материална настройка. Повече се интересуват от битието.

Гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза в този момент са доста уязвими.

Лунен календар: 28 лунен ден от 04:44ч на 28 май до 05:09ч на 29 май

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Негов знак е лотосът - въплъщение на духовното израстване на индивида. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде сполучливо.  Днес е денят, в който можете да достигнете ново духовно равнище. Полезно е да работите с астралното си тяло, с чакрите и кармата. 28-ми лунен ден е също изпълнен с мистичност. С вас могат да се случат разнообразни чудеса, само че техният темперамент зависи от това по какъв начин сте претърпели миналия лунен месец. Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са инцидентни. Това е резултатът на вашите отрицателни дейности. Ако пък всичко сте правили вярно, в този момент ще получите премия. Постарайте се да приемете това, което се случва - и хубавото, и неприятното.

С почитание човек би трябвало да се отнася освен към хората, само че и към света в близост. Забранено е сеченето на дървета или късането на цветя, неразрешено е убиването на животни. Не би трябвало да правите разрушителни дейности - да не се къса и чупи нищо. Може да садите в градината, само че не и да плевите. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден, защото ставате съпричастни към разрушението и няма да получите небесната благословия.  По-добре е да помогнете на природата в нейното развиване. Например, засадете цветя.

Този лунен ден носи непроменяемо триумф в делата. Всичко ще ви се получава през днешния ден. Всякакви каузи и инициативи, в случай че са ориентирани към положителни цели, водят до триумф. Добър за щедрост ден във връзка с духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

През първата половина на лунния ден не се предлага пресилване. Възможни са неочаквани промени в настроението. Следобед възприятията утихват, в душата стартира да царува успокоение. Не предприемайте фрапантни дейности. Бъдете поредни, деликатни и наблюдателни. Мъдростта ще бъде разкрита на тези, които са живели в естетика с Луната през целия месец и вярно са употребявали нейната сила.

28-ми лунен ден е добър за недояждане. Може да употребявате сокова диета. Месо не се предлага. Храната би трябвало да бъде лека и еднообразна другояче на идващият ден ще се обострят някои заболявания.

Сексът би трябвало да бъде гальовен, сетивен и сантиментален. Любовта би трябвало да се разгръща във всички посоки. Да се изяви както в нравствен, по този начин и във физически проект. Да се заобикалят всевъзможни грубости, прояви на несъобразителност и настъпателност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни. Накарайте дамата да се почувства жена, а мъжът - неустрашим.

Не е уместно за подкастряне. То може да снижи вашата интензивност. Опитайте се да сте в положително въодушевление през целия ден. Мрачният, необщителен човек може да си навлече неприятности или рисково заболяване.

Слънчев календар – 9 безоблачен ден –  Денят на Огъня е обвързван с голяма мощност, способства многостранното креативно развиване и уголемение на опциите на индивида. Ако имате напредък на силите през днешния ден, това е добре. Време за пост. Покупки – единствено най-необходимото, това, което ще ви би трябвало скоро. Хубаво е да се посети църковен храм. Препоръчва се дома да се очисти от отрицателна сила, да има непрестанно запалена свещ, лампа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР