Луната е в секстил с Марс – Прилив на енергия

...
Луната е в секстил с Марс – Прилив на енергия
Коментари Харесай

Днес не взимайте прибързани решения

Луната е в секстил с Марс – Прилив на сила ни чака. Получаваме действителна опция да получим това, което ни би трябвало, само че и да изпортим работата заради раздразнителност и превъзбуда.

Повишава се степента на прочувствено влияние върху другите, прави хората уверени и напористи. В любовта – подобаващ миг за самопризнание, в работата – предпочитание да се приключи започнатото.

Хармоничния пренос на Луната с Нептун се характеризира с нараснала схватливост към вибрациите и ритъма на живота, интелектуално ентусиазъм и подтиква интензивно въображението. Може да измислите нещо хитроумно. Ставате възприемчиви към възприятията на околните до вас хора и можете да им повлияете.

Луната е в символ Скорпион. Периодът е рисков. Нараства напрежението, прочувствената неустойчивост. Не би трябвало да се вземат решения, изключително прибързани, тъй като те идват от депресивни претекстове и печални мисли.

Ден на бащите. Докато се намира Луната в символ Скорпион, въздействието на мъжката енергетика върху децата е изключително благотворна. Нека бащите да отдадат колкото се може повече време на децата си, да ги поучават, да поговорят с тях. Ако липсват татковци, ролята може да се поеме и от дядо, чичо или различен мъж, прочут на дома, само че най-добре е в случай че е обвързван с кръвна връзка с детето.

Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат деликатни бременните дами. Повишава се заплахата от преждевременно раждане. Да се сведе до най-малко физическото натоварване.

4 лунен ден стартира в 10:18 ч и продължава до 11:18 на идващия ден – Символ на деня е дървото на познанието - денят на грехопадението на индивида вкусил от неразрешения плод. Това е първият от неподходящите дни - лицемерен ден. На дейностите на човек, светът стартира да реагира точно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на ориста, то ще можете да определите дали държите верен курс. Количеството контакти следва да се лимитират през днешния ден. Не е изключително уместно да се работи в групи. Желателно е да останете пасивни и повече в усамотение. Ако не можете да останете сами или не ви подхожда, тогава прекарайте в фамилен кръг, само че по-добре не излизайте. Не би трябвало: да се потегля на странствуване, да се късат цветя, да се режат дървета. Забранено е да се произнасят неприятни думи дори въображаемо, тъй като в този момент имат огромна мощ. Може да имате дейни контакти, само че се въздържайте да вземате бързи решения. Бъдете деликатни, защото денят е цялостен с изкушения и провокации. Често в 4-тото лунно денонощие човек сънува своите родители. Това значи, че от тях са унаследени някои проблеми, които се нуждаят от срочно позволение. Болестите зародили през днешния ден, може да получат затруднение и да бъдат продължителни, в случай че не им се обърне незабавно съществено внимание и не стартират да се лекуват в точния момент. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Отношения – Някой от околните ви ще потърси съвет от вас. Не бързайте незабавно да го давате. Първо огледайте обстановката от всички страни. Бързо взетите решения са огромна неточност в този миг. Търсете във всичко златната среда, намирайте взаимни отстъпки.

Секс - Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс. Ако дамата е девствена, то се предлага да не го прави за първи път тъкмо в този момент.

Подстрижка – Ако сега ви устройва здравето и персоналния ви живот, то въздържайте се от подкастряне. След подстрижка косите ви ще порастват дълго, може да се промени тяхната конструкция, дебелина на косъма, гъстотата, което неизбежно ще повлияе върху енергообмена, което пък ще се отрази на вашия живот като цяло.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР