Луната е в последната си фаза, в знак Водолей от

...
Луната е в последната си фаза, в знак Водолей от
Коментари Харесай

Мислете положително! Създадените днес мисли могат да повлияят на вашето бъдеще



Луната е в последната си фаза, в символ Водолей от 00:46ч до 12:13ч на 15 март. Не би трябвало да търсите решение на своите проблеми при висшестоящи длъжностни лица, представители на органите на властта. С другари и съидейници общувайте единствено по нужда. Избягвайте да се претоварвате и да влизате в спорове. Луната в символ Водолей прави хората по-чувствителни и нервни. Подсъзнателно те желаят независимост, смяна, тъй че може да се породи предпочитание за промени на нормалното положение на нещата, да се появи бунтарско държание. Не е удобно за рутинната работа. Трудно се вземат решения за ежедневните проблеми. Това време изрично не подхожда за дълги пешеходни разходки, спортни занимания. Луна във Водолей оказва потискащо влияние на органите на подушване, усещане, зрението и слуха. Уязвими са сухожилията, вените, глезените и очите. Да не се натоварват. Чувствителна е нервната система.

26 лунен ден стартира от 04:32ч и продължава до 05:10ч на идващия ден. Счита се за един от сериозните дни. Силно се демонстрира желанието за конфликтност, непримиримост, за доказване на своята справедливост във всичко. При разногласия обаче не се стига до положителни резултати. Тежък интервал, когато би трябвало да съберете своите физически и духовни сили, с цел да не се подадете на друг жанр провокации и съблазни. Характерна прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, водещи до разногласия, спорове и кавги. Необходимо е да се резервира успокоение и самоограничение. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза подигравка и каквото и да става, не губете възприятието си за комизъм.

Постарайте се да мислите единствено позитивно. Създадените през този ден мисли могат значително да повлияят на вашето бъдеще. Съветът е нищо да не се стартира или възнамерява, защото може да "затънете в блатото " или нещата да ви се осъществят на назад. Много сила в този ден отива за празно мърморене - следете за думите си или по-добре замълчете.

Неблагоприятен ден за значими решения, за дейни дейности, за определяне на нови връзки и контакти. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са внимателни.

Здраве - 26 лунен ден се смята за един от най-опасните дни за здравето. Болестите почнали в този момент са рискови. Няма да е зле, в случай че се ограничите от храна и секс, защото елементарно се изразходва скъпа сила за ненужни цели. Денят е обвързван с обмяната на веществата. Става за унищожаване на брадавици, за опъване на бръчки и за очистителни процедури. Полезни са масажите и козметичните процедури, както и работа с акупунктурни точки. Добре е да се посети черква или храм.

За бизнеса е рисков този интервал. Препоръчително е да се отсрочат финансовите интервенции и инвестиции, самоограничение от подписване на покупко-продажби, контракти и всевъзможни търговски интервенции, сключване на документи. Счита се, че всички каузи, свързани с бизнеса в този ден са обречени на крах, дори в случай че първоначално всичко да наподобява, че върви добре. В работните колективи могат да зародят кавги и разногласия.

Секс - По-добре е да се въздържате от полови занимания, защото те няма да могат да ви донесат предстоящото задоволство.

Диета - Строго е неразрешено месо, риба, яйца, морски блага и гъби. Колкото е по-проста храната на деня, толкоз по-добре. Може да се организира недояждане.

Фитнес – На тренировки и фитнес изпълнявайте единствено разхлабващи, разпускащи и стречинг извършения.

Подстрижката не се предлага. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Сънища - Днес сънищата имат отношение към значими решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари - просветление на заплетени обстановки. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката персона, изплуват от подсъзнанието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР