Луната е в последната си фаза, в знак Козирог до

...
Луната е в последната си фаза, в знак Козирог до
Коментари Харесай

Астропрогноза: Днес стихват и най-големите противоречия

Луната е в последната си фаза, в символ Козирог до 00:46ч на 13 март. Емоционалният тонус в този момент е понижен. Акцентът пада върху практичната страна на нещата. В дейностите си хората се управляват извънредно от логиката, здравия разсъдък и целесъобразността. Настъпва леко отчуждение в връзките. Намалява способността за съчувствие, по-малко ни вълнуват към този момент проблемите, изключително непознатите. Общуването с по-старото потомство, когато Луната се намира в Козирог, надалеч не е най-идеалното. Младите фамилии да се държат по-далеч от своите родители. Уязвими са костите, кожата, коленете. Всяко тяхно натоварване може да докара до щета

24 лунен ден стартира от 03:03ч и продължава до 03:50ч на идващия ден. Като цяло денят е удобен. Пробуждат се скритите сили у нас и в природата. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват аварийните благоприятни условия на организма. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели.

Време за интензивност и деятелност, начало на значими каузи. Важно време, към което би трябвало да се отнасяме с повече отговорност. Ден, в който събираме плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е належащо изискване, с цел да протекат вярно вашите каузи. Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите каузи. Грешките са също част от нашия труд и не би трябвало да се отхвърляме от тях. Да оставим грешката настрани, това значи да отхвърлим част от себе си. Нужно е просто да осъзнаем, че в грешките се крие значим урок за самите нас и този, който може да го извлече, ще придобие триумф. Ден за разрушение на остарялото и основаване на ново.

Може да се появят забавни мисли, положителни хрумвания, да се вземат решения по значими въпроси, да се водят договаряния. Всички дейности обаче би трябвало да бъдат деликатно премислени, защото се залага фундамента на бъдещите достижения. Прекрасен ден за творчество, за образование, за приемане на нови познания. Мисловният развой се засилва, концентрацията се усилва.

Здраве - Денят се смята за физиологически тежък. Ден за подсилване на физическото и духовното здраве. Не е добре да се гладува, в противен случай – би трябвало да се яде и да се пият доста течности. Противопоказно е да се използва тежка и мазна храна, физическа отмалялост, корист с алкохол. Възможно е обостряне на алергии или съдови болести, както и за камъни в бъбреците. Болестите зародили през днешния ден не са рискови. Ако имате опция, прекарайте повече време измежду природата. Днес тя изцелява и зарежда с сила.

Отношения - 24-ти лунен ден е прелестен интервал за цялото семейство. Като предписание в този ден стихват и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява даденото време и да се оправят фамилните връзки. Добре е да се събере цялото семейство и искрено да си поговорят, да не насочат искания един към различен, а да се изслушат взаимно – единият да изясни линията на своето държание, а другият да се постарае вярно да го разбере. Ако сте обидили някого, в този момент е най-хубавият миг за опрощение, ще го извършите с лекост. Добър ден за контакти и завързване на познанства, брачен връзки и любовни срещи.

Секса в този момент се приветства, за количеството няма ограничавания. Добрият и нескончаем секс в този ден служи като чудесно профилактично средство против доста болести, има лечебна мощ в този момент.

Подстрижката през днешния ден или даже единствено подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която ще е нужна в идващите няколко дни.

Сънища – Сънищата, които се сънуват в този момент, дават напътствие за положението на половата сила. Хубави сънища значат, че всичко е наред в персоналния живот, а неприятните сънища демонстрират, че има проблеми в тази област.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР