Луната е в огнения знак Стрелец. Период на висока емоционална

...
Луната е в огнения знак Стрелец. Период на висока емоционална
Коментари Харесай

Луната е в Стрелец: денят носи огромна енергия, Вселената веднага откликва на всяко желание

Луната е в огнения знак Стрелец. Период на висока прочувствена интензивност.

В хората се демонстрира нужда да поучават другите, по тази причина управлявайки своите страсти, може обективно да направляваме мисленето на близките в нужното русло.

Удачен миг за тези, които желаят да разпространят своите хрумвания измежду масите. Благоприятно време за настоятелен мероприятия, за обществени изяви. Рекламни акции почнали в този интервал ще бъдат оптимално ефикасни.

Добро време за финансово-кредитна и юридическа активност. Уязвими са бедрата. Да не се изваждам зъби, да не се лекуват дори.

6 лунен ден продължава до 13:12 ч. - Ден за успокоение и примирение, не подхожда за напористи и дейни дейности. Може да медитирате, да палите благовония или да приемете ароматерапевтичен масаж. Да се отдели внимание върху аурата на деня. Постарайте се да не нарушавате неговата мека атмосфера с битови кавги, да не изпускате нервите си. Сега не е време за неодобрение. Не роптайте против живота, събитията, околните.

Късметът ще съпътства вашите инициативи. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от настинка, от крещене.

Подстрижка – Ако сте решили да се подстригвате, то в този момент е един от оптималните дни за това.
 г Instagram
Сънища – За сънищата от шесто лунно денонощие (вижте часовете) е добре да не разказвате на никого – те би трябвало да останат в загадка. 7 лунен ден стартира в 13:12 ч. и продължава до 14:05 ч. на идващия ден – Счита се за вълшебен ден. За начало е добре да се настроите към положително усещане на света, да забравите за всички недоволства, тъжби и неприятно въодушевление. На този ден е по-лесно да започнете нов живот, изпълнен с добрина, благополучие и обич, а Луната ще ви помогне. Днес се дава зелена светлина за тези, които работят с хартия и слово - художници, писатели, публицисти и текстописци. Музата ще ги съпътства от самото начало. Стайните растения също в този лунен ден се нуждаят от вашите грижи. Полейте ги, разрохвайте пръста към тях. Те ще ви бъдат признателни. Ден за работа със словото. В този ден природата незабавно откликва на всяка произнесена дума. Всичко казано може да се претвори в живота, за това би трябвало да се внимава какво приказваме. Желателно е да се четат молебствия и мантри. Подходящо е за медитации и йога. Да не се изричат проклятия. Бъдете извънредно деликатни в думите си, дори и в мислите си. Дори инцидентно отронена дума или инцидентно връхлетяла ви мисъл, могат безусловно да се материализират, да се въплътят в реалност и да окажат въздействие върху вашия живот.
 г Instagram
В този ден небесата се разтварят, с цел да чуят думите и мислите на хората и дружелюбно откликват на тях. Затова този ден е удобен за молебствия. Всяка отправена молитва бива чута. Сбъдват се всички благи пожелания.

Внимавайте обаче с недобрите такива и неприятните думи. Противопоказно е да се лъже. Лъжите произнесени в този ден, скоро ще бъдат разкрити и осъдени.
 г Instagram
Денят носи голяма сила, по тази причина е нужно да се отнасяме отговорно и да се постараем да я използваме единствено за съзидателни цели. Всички каузи, които се стартират в този момент, ще вървят като по вода. Удачно е за бързи и краткосрочни каузи. Голяма е възприемчивостта в прочувствен проект, нараства потребността от другарство. В този ден могат да станат непредвидени събития. Да се заобикаля потреблението на пилешко месо и яйца. Храната би трябвало да се приема в безмълвие, не трябва да се приказва.
 г Instagram
Не би трябвало също да се натоварвате с непотребни грижи, по тази причина е по-добре да не се готви, а да се яде нещо приготвено от предният ден. За седмия лунен ден има доста сполучливи цветове, само че виолетовият цвят ще бъде най-ефективен и мощен.

Секс - При сексът в този лунен ден не би трябвало да се бърза. С колкото може повече любовна въведения започнете, продължителни любовни игри, доста нежни думи, похвали.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР