Луната е в нарастваща фаза и в знак Риби от

...
Луната е в нарастваща фаза и в знак Риби от
Коментари Харесай

Можете да проверите състоянието на вашата карма, наблюдавайки събитията около вас

Луната е в възходяща фаза и в символ Риби от 03:19ч до 03:18ч на 29 септември

Повишава се сантименталната настройка, мечтателността, интуицията. През това време хората са склонни да гледат на света повече през розови очила. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. Нараства и непотребната сензитивност и прочувственост у хората, затова и ранимостта. Лесно можете да повярвате на лъжливи обещания. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. Време за озарение и прояснение. Това, което преди е било обгърнато в мъгла, към този момент може да стане ясно, задоволително и явно. Човек в този интервал се намира по отношение на Космоса. Вземайки значими решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на своята вътрешен глас.

Краката в този момент са доста чувствителни, тъй че обърнете задоволително внимание на своите обувки - те би трябвало да бъдат оптимално комфортни.

Лунен календар: не престава 13 лунен ден до 18:36ч

Денят е загадъчен и тайнствен, в който се отваря канал сред земята и небето и постъпват такива галактически трептения, които удобно въздействат върху креативната сила. Като цяло към всичко би трябвало да се отнасяте с нужното внимание и съвестност. Може доста да научите от хората, вслушвайки се в техните препоръки.

Неблагоприятно време за съществени каузи и нови инициативи, само че уместно време да завършвате започнатото. Работният ден би трябвало да бъде ориентиран към възстановяване, доусъвършенстване, работа над грешките. Много положително време за работа и образование в група. Всичко обвързвано с образованието ще сложи солидна основа за бъдещето ви.

Днес могат да се повторят някои остарели обстановки от предишното ви, хора и събития от предишното да се завърнат, може би в леко изменена форма. Много е евентуално да срещнете хора, с които в миналото сте се разделили и то не по най-хубавият метод. Не се изненадвайте, в случай че внезапно, без явна причина някой бивш/а се появи на хоризонта.

Ако във вашето обграждане има хора и след другарство с тях ви остават неприятни усеща, получавате възприятие на непълноценност, главоболие, стартирате да изпадате в меланхолия, това е идеалният миг да скъсате с тях връзки и да продължите напред. Добре е също да се въздържате от нови запознанства и контакти.

В този ден настъпват процесите на подмладяване на организма. Употребявайте повече храна, съдържаща потребни субстанции - тя ще бъде изцяло усвоена.

Можете да ревизирате положението на вашата карма просто като наблюдавате събитията към вас. Днес е подобаващ миг за полова фамилиарност, само че зачеването е извънредно нежелано. Сексът в този лунен ден би трябвало да бъде деен и новаторски - най-подходящото време за цялостно асимилиране на нови полови техники и пози. Ако авансово се чувствате изтощени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, тъй като ще навредите на здравето си.

Може да се подстригвате, само че не ходете във фризьорският салон, а го правете  вкъщи независимо. Не поверявайте своята сила даже в ръцете на непосредствен човек. Косите ви в този момент одобряват и отдават сила, по тази причина е по-добре да я запазите за себе си.

Следва 14 лунен ден от 18:36ч на 27 септември до 19:00ч на 28 септември
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg