Луната е в нарастваща фаза и в знак Овен от

...
Луната е в нарастваща фаза и в знак Овен от
Коментари Харесай

Наблюдавайте и търсете около себе си знаци

Луната е в възходяща фаза и в символ Овен от 06:50ч до 10:13ч на 18 януари

Може да усещате прилив на сила, само че не би трябвало да се преуморявате нито физически, нито умствено. Хората като цяло са елементарно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, нападателни, държат се по-грубо от различен път. Не започвайте да изяснявате връзки, ще стане още по-лошо. 

Луната в символ Овен психически " прибавя масло към огъня ". Спокойните и уравновесени връзки могат да избухнат в този миг с нова мощ. Раздразнителността, избухливостта и даже агресивността се усилват. Човек в тези дни не търпи съществуването на никакви окови. 

Да не се претрупва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се заобикаля носенето на контактни лещи, а в случай че се носят, да не се оставят прекомерно дълго в очите. Много добре работят компресите от лайка върху очите в тези дни. Може да се появи главоболие. Не бъдете нетърпеливи и импулсивни. 

Лунен календар: продължава 5 лунен ден до 10:59ч 

Следва 6 лунен ден от 10:59ч на 16 януари до 11:20ч на 17 януари

Най-благоприятният ден от първата фаза на Луната. Символът на този лунен ден е жерав в небето, олицетворяващ достойнство, мъдрост и правдивост, високи цели. Образът му се свързва с плодородието, за делегат на реколтата, носещ дъжд. Допълнителен знак са облаците. И на тях би трябвало да им се обърне внимание. Например леките и въздушни облаци дават обещание добър ден. Но тъмните облаци оповестяват за какофония. Това не се отнася персонално до вас като предсказване, а за мястото, където се намирате.

Наблюдавайте и търсете към себе си знаци. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Ден за приемане на обич и берекет. Да не се нарушава меката атмосфера на деня с битови кавги, разногласия и изпуснати нерви. Трябва да се не помнят всички обиди, да не се показва неодобрение по никаква причина. Бъдете сдържани, търпеливи, умерени, спокойни, не се поддавайте на провокации. 

6 лунен ден е ден на вербалната магия. Бъдете деликатни към думите, които казвате. Те са заредени с мощната сила на Луната и могат да се осъществен в скоро време. Обърнете внимание какви обещания давате, те ще станат наложителни за осъществяване. 

Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните каузи, като се отдели повече време за другарство с близки и другари, време за фамилията, децата, колегата. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Оставете я свободно да си “плува ”. Ден на нараснала вътрешен глас, прозрения и приемане на пророчества. Всички дейности, които не са ориентирани към опустошения и нарушаване на галактическият баланс, са удобни. Подходящ интервал за нови начала и планове, за срещи и запознанства.

Не бива да си давате персоналните движимости на никого през този интервал. Смята се, че индивидът, на който давате нещата си, може да отнеме вашето успокоение и шанс: те ще „ изтекат ” като вода или " ще отлетят " като птицата на 6-ия лунен ден.

Добре е да се посвети времето на самоусъвършенстване. Може да медитирате, да палите благовония или да вършиме аромотерапия. Денят е удобен за занимания с пранаяма и други сходни практики. Уязвимо е гърлото. Трябва да се пази от настинка, от крещене.

В този лунен ден сексът укрепва здравето. Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. 

Ако сте решили скоро да се подстригвате, то през днешния ден е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства възстановяване на вашето здраве. Ще се намерят нови начини за нови финансови източници в скоро време. Ако не желаете да се подстригвате, то можете единствено да подравните косите си. Те ще порастват бързо. Ако пък ежемесечно ги подравнявате, то ви е обезпечен богат живот.

Подходящо е за покупки, свързани с креативна и интелектуална активност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, бележници, писалки, консумативи за изобразяване, музикални компактдискове, билети за спектакъл, билети за музеи и така нататък Проблеми могат да зародят при придобиването на всичко останало. Също по този начин през днешния ден можете да си купите бебешки облекла " за напредък " в делата.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР