Луната е в намаляваща фаза и транзитира през знак Лъв,

...
Луната е в намаляваща фаза и транзитира през знак Лъв,
Коментари Харесай

Обърнете внимание на нещата, символите и числата около вас, те също може да се опитват да ви кажат нещо

Луната е в намаляваща фаза и транзитира през знак Лъв, където ще остане до 21:40ч на 6 ноември

Луната в този знак, кара хората да изпитват увлечение към удоволствията, лукса, имат потребност от боготворене и самопризнание. Дни на творчество и нараснала жизненост. Засилва се склонността към честолюбиви замисли, блян към водачество. Пазете се от преобладаващо държание и несдържаност. В постъпките може да се следи позьорство и от време на време се вкарва нотка драматизъм. Хората имат нараснала потребност от другарски събирания, тъй че е време да организирате нещо. 

Избягвайте стресови обстановки. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Всичко, което вършиме добре за тези елементи на тялото в този момент, ще бъде двойно по-ефективно от всеки път. Всичко, което натоварва сърцето и другите органи, ще бъде още по-вредно, в сравнение с в други дни. Да не се употребяват солариум и сауна през това време.

Лунен календар: продължава 22 лунен ден до 23:43ч

Двайсет и вторият лунен ден е спокоен, прелестен ден, преминаващ под знаците на Слона, книгата, ключа, въплъщава мъдростта, интелигентността, благоразумието, силата, търпението, прозрението, силата, духовното търсене. Това е ден за струпване на познания и предаването им на други, за работа с разнообразни източници, удобен интервал за преосмисляне на предходния опит и за равносметка. Днес човек би трябвало да мисли единствено в позитивна посока.

Увеличават се качествата на индивида за креативно и духовно обновяване, ускорява се интуицията. Изведнъж могат да се появят положителни нови благоприятни условия. Може да намерите нови решения на остарели проблеми, да ви хрумнат нови истински хрумвания. Енергията на този лунен ден ни оказва помощ да усвоим дълбоки знания, да разберем главната същина на събитията. Необходимо е да се види позитивната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че излаз постоянно има. Обърнете внимание на нещата, знаците и числата към вас, те също може да се пробват да ви кажат нещо. 

Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития. Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. Избягвайте разногласия и спорове, не вземайте съществени решения, концентрирайте се върху по-обикновените въпроси. 

Този ден е доста подобаващ за другарство, тъй като хората в този момент не са склонни да се преструват и да лъжат. Те са подготвени да споделят мислите си и да окажат безкористна помощ. Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого, даже нещо дребно да е. Бъдете великодушни във връзка с децата. Трябва също да се помни, че през този интервал дейностите, свързани с щедрост, носят фантастични резултати. Колкото повече дарявате за потребностите на духовните общества и общности, толкоз повече ще се върне при вас по-късно. Основното е, че вашият принос би трябвало да бъде откровен и лишен от егоистични цели.

Много удобен ден за пътувания, поклонения на свети места, полагане на обет и на клетва. Днес е належащо да се диша доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата. Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, янтри, карти таро. Свещените текстове могат да издигнат завесата на тайните познания, да разкрият смисъла на своите редове и притчи. 

Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Този ден би трябвало да обърнете внимание на тазобедрените стави и долната част на гръбначния дирек. Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателна и се приветства. 

Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Следва 23 лунен ден от 23:43ч на 5 ноември до 00:47ч на 7 ноември

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР