Луната е покровител на представителите на зодия Рак , те

...
Луната е покровител на представителите на зодия Рак , те
Коментари Харесай

5 интересни неща за зодия Рак

Луната е настойник на представителите на зодия Рак, те са много забавни и много постоянно неразгадаеми хора, непрекъснато сменят настороенията си и стават меланхолични.

1. Раздразнението
Първата забавна част от техния темперамент е раздразнението.
Дори и външно да наподобяват спокойни и уравновесени, вътрешно могат да бъдат много ядосани. Едно от нещата, които ги изкарва отвън нерви е хаоса и разхвърляните домове. Също по този начин не могат да понасят, когато някой не зачита мнението им или спори с тях. Обичат вичко да е умерено, последователно. Не обичат да бързат, вършат всичко малко по малко и ненавиждат да бъдат пришпорвани.
2. Често подценяват себе си
Раците се пробват да угаждат на всички, тъкмо поради това от време на време не помнят да мислят за себе си.Те внимават да не огорчат никого, държат се добре с всички. Променят държанието си единствено в случай че ги провокираш.Те са много съобразителни и постоянно премислят какви усеща биха провокирали в индивида против тях посредством думите или дейностите си. Това не е доста добра линия, защото оставят своите проблеми на назад във времето.
3. Злопаметни са
Те са доста обидчиви и злопаметни. Помнят безусловно всичко до най-малката детайлност и много постоянно са склонни към възмездие.Защото те са загрижени по какъв начин се усещат другите, одобряват доста персонално проява на безхаберие към тях. Предтавителите на зодия Рак са най – чувствителни от всички зодиакални знаци.
4. Затворени са
Те прикриват възприятията си и са затворени в себе си. Не одобряват непозната помощ и избират да реализират задачите си доста по-трдно, само че сами. Те не разкриват напълно себе си даже пред най – околните си другари и фамилията си. Правят всичко допустимо, с цел да прикрият по какъв начин се усещат, изключително когато изпитват отрицателни усеща като да вземем за пример чувство за изгубеност, яд, болежка и тн. Те се преструват, че всичко е наред, с цел да не тормозят хората към себе си.Не обичат да будят страдание и избират да вземат решение проблемите си без непозната интервенция.
5. Обичат с цялото си сърце
Раците са мощно привъразни към хората, които обичат. Много държат на положителните връзки със фамилията и приятелите си.Обичат да се усещат мечтани и нужни за някого. Те са доста положителни слушатели и биха помогнали на непосредствен човек когато и да е. Те са всеотдайни. Обичат да поддържат връзки със остарели другари и познати и постоянно имат какво да си кажат с тях.

Трябва да бъдем почтени и откровени към тях и да демонстрираме самообладание към променливите им нстроения. Не би трябвало да ги караме да се усещат застрашени, тъй като тогава „ се скриват в черупката си ", и не би трябвало да прибързваме с нищо.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР