Луната е намаляваща фаза, в знак Везни до 05:36ч на

...
Луната е намаляваща фаза, в знак Везни до 05:36ч на
Коментари Харесай

Този ден трябва да бъде посветен на себе си

Луната е намаляваща фаза, в символ Везни до 05:36ч на 9 декември

Дни на естетика и здраве. Повишава се възприемчивостта към всичко прелестно, нараства чувствителността към всички прояви на неучтивост и какофония. Неподходящо време за бизнес. Благоприятно е за нови запознанства, за посрещане на посетители, за културни мероприятия. Време за подсилване на общуването с околните, любовните връзки. Добър интервал за помирение, за възобновяване на смутени връзки. Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно заобикалят разногласията и споровете, само че са склонни към колебливост, изпълват се с съмнения и подозрения.

Подходящо: за разчистване на порите и ремоделиране на кожата. Пилинг: машинален, ретинол, лазер, ултразвук. Епилация, депилация, педикюр, маникюр.

Най-уязвими сега са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни.

Лунен календар: 25 лунен ден от 02:43ч на 8 декември до 03:48ч на 9 декември

Символи на деня: костенурка, черупка, два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от едната страна и загубата на сила и гибелта от друга. Камъни на деня: соколово око, червен яспис, тигрово око, котешко око. Това е ден на астралното ликвидиране и събуждане на живота. Препоръчва се в този ден да поискате благосклонност и отбрана от вашия Ангел-Хранител.

Девиз на деня е “Бързай постепенно ”. Не забравяйте, че признакът на деня е костенурка и би трябвало да се държим като нея и да не бързаме. Този ден ще е сполучлив единствено за този, който не бърза. Не се предлагат никаква интензивност, припряност, лутане. Денят способства за постигането на мъдрост, неповторими качества. Човешките благоприятни условия се усилват. 

Ден на бездейност, уединение и покой. Има доста дни в лунния месец, които да посветите на работа, другари, родственици, обичани хора, само че този би трябвало да бъде отдаден на себе си. Пълната отмора ще възвърне физическите и моралните сили, нужни за по-нататъшни достижения. Не е добре да се стартира нищо ново, само че би трябвало да се приключи започнатото. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Избягвайте инцидентните контакти и изненади. Не е удобно за екипната работа и съдействие.

Ден за концентриране, самовглъбяване. Опитайте се през днешния ден да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Всеки знак през този ден би трябвало да се възприема като значимо напътствие за нещо. 

Душевният свят в този ден е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Не допускайте никого до душата си. Избягвайте да говорите за персоналния си живот, даже събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, само че не нарцистично, а да се приемете с всички плюсове и минуси. 

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Подходящ е чувственият и муден секс. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж. 

Подстригването е извънредно нежелателно. Поставя под опасност физическото и психическо положение. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, тъй като всяко нарушаване на структурата води до утежняване на работата на енергийно-информационното поле.

В сънищата човек се изтезава от негативна сила, в тях прониква нечиста мощ.

Ако си намерите нов другар в 25-ия лунен ден, той ще стане значим човек в живота ви.

Един от кристалите на деня е тигрово око. От епохи се носи против уроки и проклятия. Носете го за отбрана. Балансира страстите и носи ясни прозрения. Счита се още за камък на шанса. може да се употребява при медитация, в случай че задачата е да откриете какви са кармичните връзки от минали животи с вашето семейство, познати и другари.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР