Луната е намаляваща фаза, в знак Скорпион от 05:36ч до

...
Луната е намаляваща фаза, в знак Скорпион от 05:36ч до
Коментари Харесай

Силните желания днес водят до загуба на чувство за мярка, формират лоши навици или ги изострят

Луната е намаляваща фаза, в символ Скорпион от 05:36ч до 13:12ч на 11 декември

Енергията в дните на Скорпиона работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Денят е обвързван с подражанието, пасивното следване на непознатите мисли. Всеки би трябвало да работи над своите неприятни и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни.

Дори към вас да царува атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, старайте се да останете спокойни и индиферентни, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания.

Лунен календар: 26 лунен ден от 03:48ч на 9 декември до 04:56ч на 10 декември

Символ на деня е жабата, блатото. В мистична интерпретация Жабата служи като източник на мъдрост (като змията), само че не всичко е толкоз просто. Да се ​​надяваме, че двадесет и шестият лунен ден ще премине елементарно и ще донесе лесни изгоди, никога не трябва. Пасивен интервал. Светло сините нюанси притеглят шанс.

Тежък интервал, когато би трябвало да съберете своите физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко протичащо се с известна доза подигравка и не губете възприятието си за комизъм. Постарайте се да мислите единствено позитивно. Създадените през този ден мисли могат значително да повлияят на вашето бъдеще.

За деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, което води до разногласия, разправии и кавги. Това е един от рисковите и сериозни дни на лунния календар, през който хората са предразположени повече към спорове и експанзия. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са внимателни. Силните стремежи през днешния ден водят до загуба на възприятие за мярка, образуват неприятни привички или ги изострят. От този ден нататък може да бъдете увлечени от нещо или някого за дълго време, да се потопите във въртоп от заблуди и да затънете в тресавище от задължения. Не бързайте да приемате даровете на 26-ия лунен ден! По-добре е да се придържате към златната среда във всичко, в сравнение с да приемате нещо персонално дефинитивно и окончателно.

Има заплаха да изразходвате силата си на вятъра. Затова се предлага да се въздържате от дейни дейности, да почивате повече и да не хабите на вятъра силите си. Днес не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате деликатно с кого да поддържате връзка. Не се предлага физическото натоварване.

Подстригване не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР