Луната е намаляваща фаза, в знак Дева от 05:51ч до

...
Луната е намаляваща фаза, в знак Дева от 05:51ч до
Коментари Харесай

Потенциалът деня е изключително полезен за енергичните хора, живеещи с висока скорост

Луната е намаляваща фаза, в символ Дева от 05:51ч до 18:36ч на 6 декември

В дните на Девата хората стават практични, рационални и педантични. В тези дни дребните неща наподобяват доста значими и е доста елементарно да се карате за нелепости, които не си заслужават внимание. В същото време Луната в Дева ни прави по-отговорни и дисциплинирани. В този миг можем по-лесно да изпълняваме работа, която изисква огромна точност на дейностите, внимателност и централизация. В дните на Девата е по-добре да не се стремите към огромни планове и рискови стъпки. Препоръчително е да правите трудоемка, досадна и монотонна работа. Това ще бъде по-лесно, в сравнение с в други дни. 

Уязвими са кожата, нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

Лунен календар: продължава 21 лунен ден до 23:36ч 

Добър и удобен ден, кондензиран с положителна сила. Започват да се разкриват скритите запаси в организма, а човешкият капацитет да се усилва. Засилват се увереността, решителността, постоянството при реализацията на концепциите и проектите. Потенциалът на 21-ия лунен ден може да бъде извънредно потребен за енергичните хора, живеещи с висока скорост. Желанието да получите резултати е толкоз мощно, че елементарно можете да пренебрегнете някои от ползите си, с цел да постигнете задачата си. Не е целесъобразно обаче намерено да пресичате пътя на по-силен съперник през днешния ден.

Това е времето за креативно ентусиазъм, което би трябвало да се употребява за съзидателни цели. Благоприятно време за групова активност. Дадените обещания в този ден имат особена мощ, по тази причина е целесъобразно да не давате обещания, които няма да можете да извършите. 

Благотворителните дейности, осъществени в 21 лунен ден, усилват няколко пъти положителната карма и оказват помощ да се отървем от негативната, създавайки по-добри условия за идващото прераждане. 

21 лунен ден е ден на здравето, по тази причина би трябвало да му се обърне повече внимание. Резервите на тялото са в напредък. Подходящо е за всевъзможни физически натоварвания. Денят дава чудесна опция да се отървете от неприятните привички. Нещата се случват по-лесно освен психически, само че и по-лесно се преодолява физическата взаимозависимост. Така че, в случай че от дълго време се каните да откажете цигарите да вземем за пример, започнете от през днешния ден. Ако в този момент нищо не ви се получи, пробвайте още веднъж при новолуние. 

Храненето би трябвало да е умерено. Добре е да включите в диетата си повече пресни плодове и зеленчуци, пресни сокове. Добре е да се ядат червени плодове, както цвекло и моркови.

Ден на общуването, на единството и другарските връзки. Желателно е да избягвате самотата и уединението. Срещайте се с повече хора. Общуването ще ви донесе доста нови и забавни неща, приятни страсти. Особено неуместно време за изясняване на връзки и кавги. 

Сексът в този момент е добре да бъде изпълнен с необикновени, креативен и новаторски хрумвания.

Подстригването в този лунен ден е удобно, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.

Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни спорове пречат да се прояви креативната ви персона.

Следва 22 лунен ден от 23:36ч на 4 декември до 00:38ч на 6 декември

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР