Луната днес не ни оставя много място за почивка, тъй

...
Луната днес не ни оставя много място за почивка, тъй
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 07.06: Направете това, което е най-правилно

Луната през днешния ден не ни оставя доста място за отмора, защото желае от нас да бъдем съществени, поредни и виновни, изключително във връзка с професионални или на практика въпроси, които или би трябвало да бъдат решени, или ще зародят през днешния ден. Въпреки че ще бъдем потиснати, може да се наложи да отложим някои свои стремежи, с цел да свършим всичко, което сме подхванали и най-много вярно, само че резултатът ще ни оправдае. Със сигурност нещата, които доминират, са " наложителни " и това от време на време може да скапе настроението ни, само че по-късно ще имаме по-малко стрес.

Кои знаци са наранени през днешния ден?

Козирози това е вашият ден. Вярвайте в себе си и в качествата си, оставете настрани несигурността и опасенията и ще съумеете в персонален или професионален проект.

Овни, Раци и Везни, имате доста работа и отговорности за споразумяване и няма да имате никакво свободно време. Дори да ви се коства, че не можете да издържите повече, не се отхвърляйте, тъй като всичко ще се върне при вас по-късно.

Деви, Близнаци и Стрелци, вие не сте спокойни и безгрижни и това се отнася първо за финансите ви, а по-късно и за любовните ви каузи. Разбрали сте, че след всяко ваше неверно деяние този, който заплаща за него, сте вие, по тази причина продължавайте да спазвате мярката и няма да загубите.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР