Луна твърди, че имала дъщеря и син, като разкрива подробности

...
Луна твърди, че имала дъщеря и син, като разкрива подробности
Коментари Харесай

Луна с таен син и дъщеря

Луна твърди, че имала щерка и наследник, като разкрива детайлности за двете й деца, които били в Европа. Певицата даже заяви какво име е дала на момичето си.

“Името на щерка ми е Бела Луна ”, твърди изпълнителката. Наскоро именитата фолк звеза загатна, че имала и наследник. Пред вестника певицата го удостовери, само че към този момент не бърза да оповестява името му. “И двете ми деца са в Европа. Ще опиша всичко за тях, когато му пристигна времето ”, добави пред “България Днес ” изпълнителката на “Искам го, притискам го ”.

Луна сподели още, че наследниците й упорствали самите те да се показват пред цяла България, само че фамилното решение било да останат още малко в конспиративност и в един селекциониран миг да се показват пред цяла България. Затова те ограничавали майка си да споделя за тях, а възнамеряват да застанат персонално лице в лице с медиите.

Според попфолк ветеранката това щяло да се случи на 1 март идната година. Тогава в столичната зала “Арена София ” певицата ще направи първия си огромен концерт от няколко години насам. Надсловът на събитието, желае ли запитване, ще е “Луна президент ”.

Луна не отговори на въпроса дали Бела Луна и брат й учат или работят на Запад.

“Всички ще ги видят на концерта ми и ще схванат от самите тях с какво се занимават ”, непреклонна е певицата. Луна замълча и на питането за какво до момента е крила децата си. “Имаме си фамилни съображения, те са съгласни към този момент това да бъде по този начин ”, отговори мъгляво певицата.

Едно допустимо пояснение за какво толкоз време е пазила в загадка, че е дала живот на наследник и щерка, е шумотевицата към някои от парцелите на Луна у нас. Още в края на 90-те русата упоритост се снабди с апартамент в прясно издигната кооперация на столичната улица “Кричим ” в кв. “Лозенец ”, единствено на десетина метра от постройката на Националната здравна каса. Нейни комшии обаче разказваха през годините, че доста рядко Луна се появявала там.

Наскоро се появиха изявления, че собствеността на Луна над панелка в родния й Шумен се оспорва. По нотариален акт парцелът се води на нейно име, само че наследниците на починалия някогашен притежател – възрастен мъж, за който певицата полагала грижи, настояват, че не се е появявала персонално в жилището над 10 години и това по закон я лишава от статута на притежател.

В скорошно изявление за столичен таблоид певицата съобщи, че парцелите се водят на името на дъщеря й. Дали обаче младата дама е посещавала оспорваната панелка в Шумен, остава мистерия, още повече че по думите на изпълнителката на “Бягайте, крачета ” Бела Луна не живее в България.

Въпреки тези имотни разногласия, певицата въобще не губи наличие на духа и увереността си, че съгласно звездите, а и съгласно желанието на “целия народ ” заемането на президентския пост е “неизбежно ”.

 
 

 
 
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР