Луна слага край на връзката си с родния Шумен. Певицата

...
Луна слага край на връзката си с родния Шумен. Певицата
Коментари Харесай

Скандалната Луна прекали с корекциите

 Луна поставя завършек на връзката си с родния Шумен. Певицата продава жилището, в което прекарва огромна част от живота си. Най-малко 100 хиляди лв. ще придобие една от най-скандалните фолк изпълнителки. Луна се разделя с изцяло обзаведен, и то напълно в нейния ексцентричен жанр апартамент. Певицата изкушава купувачи, като им подсигурява, че е оставила част от своята сила и обич в парцела с изключение на цялото обзавеждане.

Според осведомени русокоската желае да вложи извоюваните пари от продажбата в усъвършенствания по себе си. Последните скандални фотоси на певицата демонстрират, че устните й са фрапантно напомпани. Луна постоянно е отделяла голямо внимание на външния си тип, а в този момент очевидно е прибегнала и до естетически корекции.

Изпълнителката от дълго време е на " ти " с имотните покупко-продажби. Луна има не едно и две жилища, които постоянно сменя. Последната й покупка е първокласен апартамент на брега на морето, в който тя прекара съвсем цялото лято. " Влагам доста в себе си, работя над личността си и по тази причина имам добра възвращаемост към този момент толкоз години ", споделя пред " " певицата.

Освен че купува и продава жилища, Луна се хвали, че има мъж до себе си, чиято идентичност пази в загадка. Причината да не разкрива с кого дели спалнята си е фактът, че миналата й връзка й носи доста негативи. Луна си беше хванала младо гадже, с което се хвалеше на всички места. Горан обаче небрежно обърна палачинката и стартира да й изневерява. Луна си научава урока и към този момент крие кой е новият.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР