Лумпенът Георги Георгиев от НПО-то „БОЕЦ“, който е на ръчно

...
Лумпенът Георги Георгиев от НПО-то „БОЕЦ“, който е на ръчно
Коментари Харесай

Пълен фарс! Антибългарският „Български хелзинкски комитет“ даде специална награда на хулигана Георги Георгиев от „БОЕЦ“!

Лумпенът Георги Георгиев от НПО-то „ БОЕЦ “, който е на ръчно ръководство от фараона Цветан Василеви и се занимава най-вече с образуване на улични протести и провокации, беше награден с наградата „ Доблест на годината “ от организацията на Сорос „ Български хелзинкски комитет “. С този факт се похвали във фейсбук и самият Георгиев, като декларира, че това било „ самопризнание и оценка “. За „ Човек на годината “ БХК пък отличи трите грантови журналистки, доближени на кръга „ Капитал “ – Генка Шекерова, Полина Паунова и Силвия Великова.

Обвиненият за безчинство Георгиев се гордее с премията на БХК

Припомняме, че „ Български хелзинкски комитет “ е прочут главно като бранител на ромите, мигрантите, лесбийките, гейовете и трансджендърите, а свадите с негово присъединяване не са един или два. Председателят му Красимир Кънев се разгласи в отбрана на ромите, пребили в село Войводиново командоса Валентин Димов, а преди този момент изрази позиция, че България трябвало да пази бежанците като писани яйца, даже да нарушават законите, да минават границата незаконно и да повреждат държавното имущество. Връх на наглостта на БХК обаче беше опита за номиниране на килъра Джок Полфрийман за „ Човек на годината “, а след това се оказа, че Красимир Кънев е пуснал и мнение до съда, че австралиецът се е поправил и би трябвало да бъде пуснат на независимост.


БХК се подигра със правосъдната ни система и спомага за стартирането на килъра Полфрийман

Сега финансираната от Сорос организация е решила още веднъж да опитва търпението на обществото и да сътвори нова провокация. Да предлагаш обвинявания за безчинство и побой над публицисти Георгиев, който е трансформирал битката с прокуратурата и държавното управление в своя фикс-идея, с цел да обслужи ползите на обралия милиарди Цветан Василев, за „ Човек на годината “, а след това да му дадеш и специфична премия за „ героизъм “, обаче е връх на цинизма.

А защото Красимир Кънев е измежду любимците на кръга „ Капитал “ и на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев, то за следващ път розовобузият приватизатор от Разград и габровският хитрец Василев са в братска целувка, по сходство на тези, които практикуваше преди време Леонид Брежнев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР