LUMIX S-R70300 дава възможност за макро фотография и видеозаснемане с

...
LUMIX S-R70300 дава възможност за макро фотография и видеозаснемане с
Коментари Харесай

LUMIX S-R70300 – нов обектив за впечатляващи снимки и видео


LUMIX S-R70300 дава опция за макро снимка и видеозаснемане с половин действителен размер
(снимка: Panasonic)

Panasonic разгласи нов заменяем варио телеобектив за серията пълноформатни цифрови безогледални фотоапарати със сменяема оптика LUMIX S. Моделът LUMIX S 70-300mm F4.5-5.6 MACRO O.I.S., основан на монтажната система L-Mount, реализира извънредно качество на облика в целия обсег на фрагмента, което дава опция за снимане на впечатляващи фотоси и видеоклипове.

Серията включва фотоапарати и обективи за най-взискателните основатели на наличие, подчертаха от Panasonic. Новият варио телеобектив обезпечава високоскоростен и високопрецизен автофокус и Dual I.S. стабилизатор на облика за необятен набор от обстановки на снимане, в това число спорт, животни, портрети, самолети и транспортни средства.

Оптималната настройка от 17 оптични детайла в 11 групи съдържа една UED (Ultra Extra-low Dispersion) леща, две ED (Extra-low Dispersion) лещи и една UHR (Ultra-High Refractive Index) леща за дейно понижаване на надлъжната хроматична аберация при телефото фотоси и хроматичната аберация на нарастването при широкоъгълни фотоси. По-специално, с потреблението на UHR леща се реализира отмерено качество на облика от центъра до периферията на фрагмента и в същото време дейно понижаване на размерите на обектива.

С невероятното си минимално разстояние на фокусиране от 0.54m, LUMIX S 70-300mm F4.5-5.6 MACRO O.I.S. реализира оптимално нарастване от 0.5x (при 300mm), с което дава опция за осъществяване на макро снимка и видеозаснемане с половин действителен размер (half life-size). Кръглата ирисова диафрагма с 11 ламела обезпечава хубав боке резултат в целия диапазон на вариото.

Новият варио телеобектив за LUMIX S съдържа 17 оптични детайла в 11 групи
(снимка: Panasonic)

Комбинирайки O.I.S. (оптичен стабилизатор на образа) на обектива и Body I.S. (стабилизатор на облика в тялото) на фотоапаратите LUMIX S, двойният стабилизатор на облика Dual I.S. дейно компенсира заклащането на ръката, което дава опция за понижаване на скоростта на пандиза с 5.5 стопа. Високата скорост на връзка сред датчика и обектива с най-много 480 фрагмента в секунда разрешава реализирането на високоскоростен и високопрецизен автофокус.
още по тематиката
Въпреки всички тези характерности, LUMIX S 70-300mm F4.5-5.6 MACRO O.I.S. е стилен и лек и се отличава с доста добра преносимост. Здравата структура, устойчива на прах/водни пръски, разрешава потребление на обектива в тежки условия и при ниски температури – даже при минус 10 градуса.

В допълнение, флуорното покритие на предния детайл отблъсква водата и мазнините, с което дейно предотвратява полепването им. Диаметърът на резбата за филтри е 77 mm.

Всички обективи от серията LUMIX S имат изразително предимство във връзка с видеозаписа. Те употребяват механизъм за угнетяване на така наречен фокусно дишане, което е присъщ проблем при сменяемите обективи, предопределени за статични фотоси. Освен това, изместването на фокуса при зумиране е сведено до най-малко, тъй че обектът постоянно е на фокус, което дава опция за снимане на професионални видео фрагменти.

В развой на създаване са и нови обективи L-Mount, измежду които още три F1.8 обектива с необятна бленда, за по-нататъшно разширение на продуктовата гама на обективите LUMIX S.

LUMIX S-R70300 е артикул, категоризиран за програмата. Тя е основана за поддържка на потребителите на LUMIX чрез набор от прерогативи, налични за членове на програмата освен в техните лични страни, само че и в страните, които посещават по работа.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР