Луксозното съкровище Vision Mercedes-Maybach 6 не е съвсем непознато. Все

...
Луксозното съкровище Vision Mercedes-Maybach 6 не е съвсем непознато. Все
Коментари Харесай

Извънземният Мерцедес Майбах ще ви спре дъха (ПЪРВО ВИДЕО)

Луксозното богатство Vision Mercedes-Maybach 6 не е напълно непознато. Все отново беше този извънредно класен автомобил беше показан за първи път предишното лято на ревюто в Пебъл Бийч Калифорния. Но пък умерено може да се каже, че има много хора, които са пропуснали да го видят до този миг. А видят ли го – остават без мирис. Защото тази кола е в действителност извънземна.

Дизайнът е аеродинамичен. Колата е неизмеримо дълга – цели 5,7 метра. Широчината ѝ е 2,1 метра, само че пък височината е едвам 1,3 метра. Луксозният звяр е планиран като електромобил. Но няма никакви проблеми да премери сили даже и със състезателен автомобил. За по-малко от 4 секунди подвига до 100 км/ч, а другояче оптималната му скорост е 250 км/ч. Двуместен е, а вратите се подвигат нагоре.

Мигачите му пък са същинска находка за ценителите на естетиката – тънки елегантни линии от калниците към предницата. Интериорът на луксозното возило пък в действителност събира погледите. Колата от вътрешната страна е като съвременен галактически транспортен съд от филмите, на който би завидял и капитанът на Ентърпрайз Джеймс Кърк.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР