Луксозният интериор не винаги включва скъпи ремонти и дизайнерско обзавеждане.

...
Луксозният интериор не винаги включва скъпи ремонти и дизайнерско обзавеждане.
Коментари Харесай

Луксозен интериор: Kак да направите апартаментa визуално по-луксозен с малък бюджет

Луксозният интериор не постоянно включва скъпи поправки и дизайнерско обзавеждане. Дори и с дребен бюджет, можете да извършите един елементарен апартамент образно по-богат и първокласен. За да постигнете това, дизайнерите предлагат няколко трика.

1.       Използвайте естествени цветове и материали

Естествените цветове (оттенъци на трева, земя, дърво, пясък) ще прибавят " стойност " към интериора. Ако стаята е обърната към слънчевата страна на жилището, най-светлите тонове от определената гама са за предпочитане: стаята ще свети, изпълнена с въздух и светлина. Светлите цветове се съчетават отлично с естествени покрития.
Два цвята, които ще бъдат най-модерните в интериора през 2022 г
Правилното разбиране на интериорния дизайн значително зависи от цветовата скица в помещението: в случай че желаете апартаментът да бъде...
Прочети повече
2.       Подредете мебелите симетрично

Симетрията постоянно се среща в природата и по тази причина е приятна за окото. Интериорите, в които се употребява тази техника, наподобяват величествени, спокойни и вглъбени. Симетрията ви разрешава да създадете впечатляващо пространство евтино. Дори евтините аксесоари, сложени от двете страни на композиционния център, ще придадат на стаята по-луксозен тип.

3.       Добавете орнаменти

Монохромната гама и геометричните детайли оказват помощ за стилно образуване на пространството. Това може да бъде фугираща примес от плочки с противоположен цвят или самата керамика да е с геометричен орнамент.

4.       Предмети на изкуството
7 неща, които ще се трансфорат в фешън акцент в интериора през 2022 г
Модата диктува своята воля освен в света на обувките и облеклата. На нея са подвластни и интериорните решения. Сега е моментът да разбе...
Прочети повече
Арт предметите съвсем обезпечено прибавят разкош към интериора. Няма потребност да гоните количество, дано в стаята има една картина, само че величествен размер. Като най-зрелищния интериорен подробност, подобен обект ще отклони вниманието от скромната конюнктура. В същото време картина на малко прочут художник е за предпочитане пред репродукция на различим шедьовър. Така интериорът ще бъде в действителност автентичен.

5.       Добавете искра

Една от първите асоциации с благосъстоянието е златото. Въпреки това, когато употребявате златни акценти, би трябвало да знаете по кое време да спрете. В този случай фонът би трябвало да е предпазлив и безпристрастен. Блясък може да се добави и благодарение на огледални фоторамки, лампи с железни рефлектори. Подходящи са и аксесоари от мед или хром, които имат сходен украсителен резултат.

Можете да добавите жанр и разкош към интериора благодарение на някои други трикове като колкото по-малко пластмаса сте вкарали в интериора, толкоз по-скъпо ще наподобява той. Това не значи, че би трябвало да се откажете от ламинат или неестествен камък, само че е по-добре да се отървете от PVC фолиото върху мебелите, пластмасовите панели и полиуретанови корнизи.

Можете да добавите статус към интериора, като подмените обковите, поставите пластмасови саксии в керамични кашпи или монтирате цокли за високи подове вместо нормалните тесни. Това не изисква цялостен ремонт и високи разноски.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР