Луксозната марка Genesis, която наскоро се отдели от Hyundai показа

...
Луксозната марка Genesis, която наскоро се отдели от Hyundai показа
Коментари Харесай

Корейски луксозен кабриолет с корени от Hyundai

Луксозната марка Genesis, която неотдавна се отдели от Hyundai сподели най-новия си план, който ще дебютира публично по време на автомобилното ревю в Лос Анджелис. Колата следва дизайна на останалите коли от трилогията концепти X, като ни показва прочут дизайн от X Concept и X Speedium Coupe Concept.



Моделът впечатлява с елегантен дизайн с дълга предница и познати LED светлини и присъщи форми за предната решетка от други модели на Genesis. По продължението на цялата странична част откриваме остри линии, които приключват в спойлера на колата откъм гърба и допълват вършиме линии на стоповете.



Интериорът също е произведение на изкуството, като е оптимално завъртян към лидера с напълно цифрова повърхнина за централната подпора и контролите на кормилото. От компанията загатват, че огромна част от интериора е изработен от рециклирани материали.



“Нормалното развиване на Genesis е да усили атлетичния и прочувствен аспект на нашата дизайнерска философия посредством основаване на прочувствена трилогия: семейство X. “, съобщи дизайнера на Genesis Люк Донкерволке.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР