Луксозната кола Maybach 57S от 2010 г. беше пусната за

...
Луксозната кола Maybach 57S от 2010 г. беше пусната за
Коментари Харесай

Ексклузивният Maybach, построен за Кадафи, отново се продава. Този път в Москва и много скъпо

Луксозната кола Maybach 57S от 2010 година беше пусната за продажба в Москва. Премиум автомобилът, който беше предопределен за някогашния либийски президент Муамар Кадафи, към този момент притегли вниманието на експертите предходната година. Сега неповторимият модел беше докаран за първи път в Русия. За извънредният Maybach с пробег малко над пет хиляди километра продавачът изиска 120 милиона рубли, което се равнява почти на 1 846 400 евро, по настоящия обменен курс.
`Ексклузивният

За първи път за продажбата на този Maybach 57S стана известно през януари предходната година. Тогава продавачът от Холандия описа, че извънредното купе е направено от експерти от студиото Xenatec по поръчка на Кадафи. Либийският бунтовник трябваше да получи колата в края на 2011 година, само че през октомври същата година Кадафи беше погубен. Първият продавач оцени купето с пробег под три хиляди километра на 962 000 евро.
`Ексклузивният

Сега двуцветният " Maybach " с кожен салон, направен в бежови тонове, се озова в Русия. Според описанието купето е минало 5 300 километра от предходната година. Под капака на двувратия автомобил се намира шестлитров V12 бензинов мотор, чиято мощ е увеличена до 612 конски сили. Експерти споделят, че са издигнати единствено от 10 до 20 броя такива наточени купета. Въпросният автомобил е със сериен номер 004.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР