Луксозен дилърски център в Палм Бийч, щата Флорида, САЩ, е

...
Луксозен дилърски център в Палм Бийч, щата Флорида, САЩ, е
Коментари Харесай

Луксозен автомобил за $250 000 бе разбит в автосалон СНИМКИ

Луксозен дилърски център в Палм Бийч, щата Флорида, Съединени американски щати, е получил луксозно спортно купе Ferrari Roma, което трябвало да се трансформира в същинско украшение в шоурума му. Но нещата брутално се объркали.

Когато желали да натоварят колата в асансьора, тя безусловно изпаднала и се приземила в шахтата. Височината е била дребна, само че купето е получило съществени повреди.

Скъпата кола е с изцяло разрушена задница, счупени стъкла, огънати задни крила и странични порти. Покривът и задният мост също са развалени.

Освен това горивната система е развалена и бензинът стартира да изтича. Опасявайки се от пожар, личният състав на автосалона се обажда на пожарната.

За благополучие, всичко минало без проблеми и тяхната помощ не била необходима. Специалисти обаче са извикани, с цел да извадят Ferrari Roma от асансьорната шахта.

Едва четири часа по-късно съумяват да измъкнат автомобила от клопката. Уви, той не може да бъде възобновен, по тази причина ще бъде бракуван и изпратен за утилизация. Припомняме, че Ferrari Roma коства към 250 000 $.  

Харесайте  и във Facebook, където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки!

 

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР