Луксозен автобус с 14 футуристични легла, обзаведени с най-различни екстри,

...
Луксозен автобус с 14 футуристични легла, обзаведени с най-различни екстри,
Коментари Харесай

Wi-Fi, фрешове и собствено легло - нов луксозен автобус

Луксозен рейс с 14 футуристични кревати, обзаведени с най-различни екстри, ще транспортира британците при максимален комфорт, написа в. "Дейли мирър ".

Услугата се предлага от транспортната компания "Снузлайнер ", а създаването е дело на компанията за кревати "Симба ". Автобусите ще обслужват 8 маршрута в четири английски града от месец август 2018 година.

Porsche, каквото не сте виждали: с екстрите гони $20 млн.

Пътниците ще могат да си подремват върху 14-те комфортни кревати, снабдени с безжична интернет връзка и с ароматни аерозоли, стимулиращи съня. Те няма да пропущат спирката си, защото кондукторът ще ги буди, когато дойдат до мечтаната от тях дестинация.

Според предварителни изследвания, средностатистическият британецът си подремва 27 пъти годишно в публичния превоз. Поради тази причина било извънредно време той да бъде оборудван с удобни кревати.

Това е превозът на бъдещето (Видео)

Недоспиването било изключително мощно проявено през месец декември. Автобусите ще бъдат идеалното решение за хората, които работят на смени и за купонджиите, които се прибират вкъщи по ранните часове.

По линиите на "Снузлайнер " ще бъдат сервирани фрешове от плодове, минерална вода и кафе.

Ще бъдат предлагани и сокове против махмурлук с нараснало наличие на витамин C и съставки за пречистване на черния дроб. Цената на билета ще бъде 8.50 английски лири.

Градският превоз в Дубай ще има самостоятелни дронове



Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР