Луксозен апартамент в Париж, някога собственост на покойния бивш финансист

...
Луксозен апартамент в Париж, някога собственост на покойния бивш финансист
Коментари Харесай

Българин купи апартамента на Джефри Епстийн в Париж за 10 милиона евро

Луксозен апартамент в Париж, в миналото благосъстоятелност на починалия някогашен финансист и полов нарушител Джефри Епстийн, е бил продаден за малко над 10 млн. евро на българския предприемач Георги Тучев, заяви Блумбърг, представен от „ 24 часа “.

Имотът от 685 квадратни метра включващ два жилището, обединени и преустроени от известния дизайнер Алберто Пинто, се намира в „ една от най-бляскавите здания “ на бул. „ Фош “ с панорама към Триумфалната арка от всекидневната.

Сделката сред JEP, френска компания, благосъстоятелност на наследството на Епстийн, и Георги Тучев е била приключена на 29 юни, сочат документи от продажбата. Proprietes Parisiennes Sotheby’s International Realty е била съветник в договарянията против хонорар от 420 хиляди евро. Първоначално парцелът бил разгласен за продажба на цена от 11,9 млн. евро.

Продажбата на парцела на номер 22, който също включва студио и дребен апартамент на последния етаж на постройката, беше доказана от Даниел Уайнър, юрист на съизпълнителите на наследството на Епстийн. Юристът добави, че част от приходите от продажбата ще бъдат употребявани за разплащане по неудовлетворени искове от жертви на Епстийн.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР