Луксът привлича Боби Михайлов! Президентът на БФС в оставка колекционира

...
Луксът привлича Боби Михайлов! Президентът на БФС в оставка колекционира
Коментари Харесай

Луксът го привлича: Боби Михайлов с титаниев часовник за 20 бона

Луксът притегля Боби Михайлов! Президентът на БФС в оставка колекционира баровски часовници от реномирана швейцарска марка и към този момент има десетки събрани модели. При чуването си в Народното събрание Боби се появи с следващото си украшение.

Михайлов броеше минутите до края на чуването си с титаниев часовник, чиято цена в формалния магазин на марката е 10 700 $, или към 20 000 лв.. Задната му част е направена от сапфирено стъкло, а механизмът е автоматизиран. Часовникът съчетава първокласни материали, безупречна направа и характерен дизайнерски дух. Моделът на Боби е от относително " евтините “. Цените на въпросната марка стартират от 12 000 лв. и доближават умопомрачителни суми от над 400 бона. Най-скъпото украшение на швейцарците евентуално не е по джоба даже и на Боби – коства над 1 милион лв..

През годините Михайлов се появява на обществени събития с разнообразни модели часовници, които сменя съгласно настроението си. Съчетава ги с елегантните костюми, за които също хвърля хиляди левове. Президентът на БФС в оставка ревностно крие каква заплата получава като началник на футбола. Според експерта по спортно право Георги Градев тя е била 20 000 лв. на месец – тъкмо колкото коства последният му часовник.

Други клюки приказват за още по-високо заплащане за Боби. От 2017 до 2022 година приходите на БФС от нестопанска активност доближават 108 млн. лв., като разноските са към 103 млн. Най-голямото перо в доклада са " други “ административни разноски, където отиват над 37 млн. лв. за пет години. За тази година бюджетът е 19 млн. лв., а разноските се чака да са 17 милиона.

Семейството на Боби не остава по-назад в скъпарските аксесоари. Преди време неговият наследник Ники Михайлов се появи с часовник " Ролекс “, оценен на 15 000 $. От своя страна, брачната половинка на президента в оставка Мария Петрова не си играе на дребно и залага на златото.

Наскоро  " България Днес “ засне някогашната гимнастичка с аксесоари за десетки хиляди левове. На ушите си обичаната на Боби М. е сложила извънредно съвременни, само че и мегатузарски обеци. Аксесоарът, който й придава още повече сексапил, е от злато. Не е ясно тъкмо коя е компанията, изработила бижутата на Петрова, само че отдалеко си проличава, че са първо качество, несъмнено, както и доста скъпи. На дясната си ръка брачната половинка на президента на БФС е сложила безценен часовник, естествено златен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР