Лукойл изнудва България, но това е разбираемо, защото си гонят

...
Лукойл изнудва България, но това е разбираемо, защото си гонят
Коментари Харесай

Кадиев: Лукойл изнудва България

" Лукойл " изнудва България, само че това е разбираемо, тъй като си гонят ползите, разяснява пред Българска национална телевизия някогашният народен представител от Българска социалистическа партия Георги Кадиев. Според него това е в наш плюс, тъй като ще имаме нефт за България напълно от " Лукойл " и ще съумяваме да изнасяме и за Украйна. 

" Имам доста рецензии към служебното държавно управление, само че по отношение на " Лукойл " съм на тяхна страна. Тяхната позиция е, че би трябвало да се продължи износа. За момента рафинерията би трябвало да има най-малко 60% съветски нефт, с цел да работи. Ако на следващия ден спре да работи “Лукойл ”, ще имаме дефицит на дизел, ще имаме затворени стотици предприятия и ще имаме безработица. Трябва време ", предизвести финансистът. Той показва, че до момента в който е бил в Министерство на финансите рафинерията в Бургас е плащала налози.

" От 2008г. стопират да заплащат налози и някъде 2020г. стартират отново да заплащат някакви 60 млн. лева, което за “Лукойл " е нищо ", добави ръководителят на " Нормална страна ". Той обърна внимание и на дерогацията на България за съветския нефт, като акцентира, че не можело " някакъв си представител " на Европейска комисия да я дописва.

Кадиев съобщи, че съгласно него март месец ни чакат нови избори. Той удостовери, че би трябвало да има обединяване на лявото придвижване.

" Политическа партия се пробват да изземат територия. Изкараха, че цялото нарастване за пенсии беше тяхна заслуга, а мисля, че си беше обща. Не приказваме за ново ляво, а за консолидиране на остарялото ляво. Когато аз бях изключен, Българска социалистическа партия беше най-демократичната партия. Сега се промени и гласоподавателят стартира да бяга ", означи Кадиев.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР