Луковидският щъркел, който тероризира хората, като им уврежда автомобилите, е

...
Луковидският щъркел, който тероризира хората, като им уврежда автомобилите, е
Коментари Харесай

Пазете се, ако го видите: Луковитският щъркел напада без предупреждение колите

Луковидският щъркел, който тероризира хората, като им поврежда колите, е станал още по-зъл, държанието му ескалира. Хората се чудят къде да си крият колите. От ранни зори щъркелът обикаля улиците и кълве калници и порти и смъква боята на колите до ламарината. 

Интересно ми е дали застрахователите признават тези провали. Нали си пишеш вредата, но като кажеш, че някакъв щъркел е дал всичко от себе си, дали покриват вредите? Това не е смешка, хората в действителност са пострадали и не за първи път описваме тази история, описа в ефира на Нова тв водещият Виктор Николаев.

Птицата е пробила тавана на купето на първокласен автомобил. Ето за какво локалните назовават птицата " луковидския тенекиджия ". Тя е от предпазен тип и локалната администрация нищо не може да направи против нея.

Ужасът продължава. По 24 часа в денонощието чука и кълве. Счупи ми стопа, цялата кола е накълвана и по тази причина желая да се отърва от колата. Покривам я със остарели одеала, само че щъркелът смъква всичко и си кълве, разяснява пострадал мъж. 



Той не е самичък в гнездото. Там си има женска, която сега мъти, а той като се изключи че й носи храна и построява гнездото, й оказва помощ за мътенето, изясни индивидът. 

Щъркелът стартира да обработва колите още заран в 6 часа, като съмне. Обикаля всички коли в махалата, разяснява различен пострадал.

Хората описват, че щъркелът от години живее в своето гнездо в луковидската махала. Но държанието му се трансформирало предходната година. До тогава той не повреждал колите по улиците. Иначе годишно е с една и съща дама и двамата съумяват да отгледат по две до четири щъркелчета. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР