Лукът, разрязан на кръст и поставен в чаша чай, ще

...
Лукът, разрязан на кръст и поставен в чаша чай, ще
Коментари Харесай

Знаете ли защо лукът се реже на кръст и се поставя в чаша чай?

Лукът, разрязан на кръст и подложен в чаша чай, ще ви помогне при коремна болежка. Рецептата е от нашите баби.

Има рецепта, наречена лучен чай. В последна сметка, лукът съдържа доста хранителни субстанции, от които се нуждае тялото ни, само че рядко го хапваме недопечен заради характерния му вкус.

Тази история ми беше разказана от баба ми. През 20-те години на предишния век в едно село живеел един дъртак, сърдечен мъж. Говорело се за него по целия край: този мъж можел да излекува всички. Помагал даже при мощни болки в стомаха. Правил това с помощта на този лек.

Какво ви би трябвало:

1 лук200 грама сварен чай

За да подобрите вкуса на чая, можете да употребявате естествен мед или мента.

Приготвяне:

Обелете лука.Отрежете лука на кръст, само че не изцяло, тъй че да не се разпадне.Поставете лука в чаша парещ чай и го оставете да се накисва в продължение на 5-10 минути.Пийте от чая всякога, когато усещате дискомфорт в червата.

Всъщност дискомфортът в червата може да се появи в най-неподходящия миг, когато нямате избавително хапче или лекарство на разположение.

Този способ ще ви помогне да се отървете от коремната болежка, чревните нарушавания и ще нормализира изпражненията ви.

Напитката също така е потребна и за тези, които са заболели от бронхит. В този случай, лукът ще облекчи кашлицата и ще помогне за отделянето на храчки.

Ако пиете този чай през нощта, вашата нервна система ще се успокои и ще можете да се отпуснете перфектно, забравяйки за безсънието.

Този лучен чай се препоръчва да се употребява по 1 чаша преди лягане в продължение на 6-7 дни, след което би трябвало да се направи къса отмора. Ако възобновяване се забави, процедурата може да се повтори.

Вижте още: Отървете се от забележимите капиляри и мъчителните крайници!

Интересен факт: в чашата чай лукът постоянно застава с кръста нагоре.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР