Лукът е нещо повече от лютив зеленчук, който може да

...
Лукът е нещо повече от лютив зеленчук, който може да
Коментари Харесай

Невероятните способности на лука: ето какво ще се случи с тялото ви, ако го хапвате редовно

Лукът е освен това от пикантен зарзават, който може да ви накара да плачете. Той е богат на фитохимикали, сходни на тези в чесъна, които имат доста изгоди за здравето. Лукът и чесънът са част от фамилията Allium, съдържащо серни съединения, които им придават неповторимата миризма и усет, описват от .

Лукът оказва доста изгоди за здравето, в това число оказва помощ за регулирането на кръвната захар, има антиканцерогенни свойства, той е мощен антиоксидант, укрепва сърцето и заздравява костите .
 Най-важната терапия за всеки ден e с „ Добавка Щастие “ Edna предлага Най-важната терапия за всеки ден e с „ Добавка Щастие “ Не пропускай
Има доста преимущества за здравето от прекосяването на диета, богата на плодове и зеленчуци - това е несъмнено. Известно е, че лукът е с високо наличие на антиоксиданта кверцетин, а и кверцетинът в лука е по-усвоим от тялото, в сравнение с от други храни, които го съдържат .

Лукът може да помогне за намаление на кръвната захар и може да помогне за елиминиране на някои от страничните проблеми, провокирани от диабет вид 2.

А в този момент е моментът да разгледате нашата изложба и да се замислите по какъв начин да добавите повече лук към диетата си:
 6 невероятни изгоди на лука за здравето  6 невероятни изгоди на лука за здравето  6 невероятни изгоди на лука за здравето  6 невероятни изгоди на лука за здравето
Опитайте и някое от вкусните ни оферти, в които лукът е основен воин:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР