Лукас Саша прекара незабравими години в Лудогорец, с който спечели

...
Лукас Саша прекара незабравими години в Лудогорец, с който спечели
Коментари Харесай

Лукас Саша разкри защо не остана в Лудогорец и благодари на ЦСКА и Стойчо Младенов

Лукас Саша прекара незабравими години в Лудогорец, с който завоюва четири трофеи и записа забележителни моменти със зеления екип в европейските клубни шампионати. Бразилецът даде особено изявление за Sportal.bg , в което приказва за престоя си в Разград, ЦСКА и Стойчо Младенов.
 Лудогорец - Виктория (Пилзен) част II @@@
- Здравей! Първо, за какво реши да напуснеш тима на Лугорорец?
- Напуснах Лудогорец, тъй като не съумях да се договоря с президента и с клуба. Те желаеха да подпиша нов контракт, само че не стигнахме до договорка. Това е ситуацията.

- Как се чувстваш, откакто към този момент публично не си част от " орлите "?
- Много е необичайно възприятието. Прекарах четири години в Лудогорец. Всички бразилци в този момент пътуват за България, а аз оставам в Бразилия. Малко е необичайно, само че аз съм разчувствуван за новите ми цели, които съм си сложил, очаквам с неспокойствие да стартира с новия си тим.
 Левски - Лудогорец 0:1 @@@
- Постигна извънредно доста триумфи с Лудогорец. Можеш ли да ни кажеш кой е най-хубавият ти миг със зеления екип?
- Имам много положителни моменти с Лудогорец. Много е хубаво възприятието да станеш първенец четири пъти, само че най-приятният ми миг беше в Чехия, когато играхме против Виктория (Пилзен), и победихме. Успех, с който се класирахме за Шампионската лига. Това е миг, който ще помня постоянно.
 Лудогорец получи шампионската купа на България @@@
- Кой е треньорът, който има най-голяма роля в кариерата ти в България?
- Никога не съм имал проблеми с треньорите. С всички съм имал положителни връзки. Всички са ми помагали, само че Стойчо Младенов изключително доста. Това беше първата ми година в България, когато подписах с ЦСКА. Той приказва португалски и ми оказа помощ да се приспособявам по-лесно. Искам да му благодаря за всичко.
- Какво си спомняш от интервала ти при " алените "?
- Когато играх за тима на ЦСКА, не бяха толкоз положителни времена. Аз обаче вардя единствено хубави мемоари. Това беше първата ми година в Европа. Много съм признателен на ЦСКА. Те ми отвориха вратите към тези триумфи, които реализирах.

- Имаш ли оферта от различен тим?
- Имам предложения от други клубове. Добре е за мен, че бях част от Лудогорец, тъй като този тим има положително име в Европа. Аз играх в европейските шампионати, а там записах мощни мачове. Имам положителни предложения, само че в този момент изследвам нещата, с цел да мога да взема вярното решение, тъй като това е доста значима крачка за мен. Не би трябвало да забравяме, че към този момент съм на 29 години и това е внимателен миг в моята кариера.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР