Лукас Пакета пристигна в Италия, за да финализира трансфера си

...
Лукас Пакета пристигна в Италия, за да финализира трансфера си
Коментари Харесай

Лукас Пакета пристигна в Италия, за да финализира трансфера си в Милан

Лукас Пакета дойде в Италия, с цел да завърши прехвърлянето си в Милан
Бразилският полузащитник Лукас Пакета дойде в Италия, с цел да официализира прехвърлянето си в Милан, оповестиха италиански медии.,,Много съм благополучен, че съм тук, избрах Милан, поради великата им история “, показа разчувстваният гений на летището. Според информациите,,росонерите “ са се договорили с Фламенго за сумата от 35 млн. евро. Ако двете страни стигнат до съглашение, Пакета ще се трансформира в най-скъпата бразилска покупка в историята на Серия А.

21-годишният халф осъществя 10 гола за Фламенго и оказа помощ на отбора да приключи втори в крайното класиране в бразилския шампионат.,,Винаги ще бъда благодарен на клуба “, сподели Пакета за Фламенго, който се надява да тръгне по стъпките на клубните митове на Милан Кака и Леонардо. Именно спортният шеф на,,росонерите “ бе с съществена заслуга за прехвърлянето на своя съотечественик. Той ще получи 70% от трансферната сума от 35 млн. евро, като останалата част ще бъде разпределена сред играча и Бразилската федерация.

Пакета има два мача с екипа на националния тим. Той ще бъде на трибуните по време на дуела на Милан с Торино в неделя вечер на,,Сан Сиро “, като ще премине медицински прегледи идната седмица. Тимът на Дженаро Гатузо е четвърти във краткотрайното класиране на Серия А и при триумф ще се приближи на точка от градския противник Интер. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР