Лука Йович вкара гол при дебюта си, но Фиорентина се

...
Лука Йович вкара гол при дебюта си, но Фиорентина се
Коментари Харесай

Фиорентина пречупи 10 от Кремонезе в драма

Лука Йович вкара гол при дебюта си, само че Фиорентина се нуждаеше от автогол безусловно в последната секунда на Йонуц Раду, с цел да завоюва с 3:2 против новака в Серия А Кремонезе. Гостите останаха с 10 души в последната минута на първото полувреме, когато от терена беше отхвърлен Гонсало Ескаланте. Но вратарят им Раду, преди да сбърка решаващо, направи доста впечатляващи спасявания и съвсем отчая домакините.

Във Флоренция Ла Виола излезе напред в резултата още в 16-ата минута с помощта на Джакомо Бонавентура, който получи топката след пробив по дясното крило и подаване встрани на Кристиан Куаме. Но единствено две минути по-късно Кремонезе изравни, откакто Лукас Куарта се освободи поредно от двама лични пазачи и центрира на главата на Окереке, който останал самичък, насочи в мрежата.

В 34-ата минута Фиорентина още веднъж излезе напред, като Лука Йович вкара първото си попадение в Италия. Сотил му подаде, а сърбинът прати топката през краката на двама бранители, с цел да влезе в мрежата.

Кремонезе продължи да се съпротивлява и стигна до много чудноват гол за 2:2. Разписа се Матео Бианкети от 1 метър. Но заслугата е на Кристиан Буонауито, който непосредствено от корнер едвам не вкара, принуждавайки неподготвения вратар Голини просто да сервира топката на Бианкети.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР