Луиза Григорова вярва, че Мартин Макариев е нейното спасение! Режисьорът Мартин

...
Луиза Григорова вярва, че Мартин Макариев е нейното спасение!
Режисьорът Мартин
Коментари Харесай

Луиза Григорова: Съжалявам за много неща, връзката ми с Явор Бахаров щеше да ме убие!

Луиза Григорова има вяра, че Мартин Макариев е нейното избавление!
Режисьорът Мартин Макариев безусловно извади Луиза Григорова от блатото. Мъжът на надарената актриса съумя да я трансформира в сериозна млада жена, сполучлива и задоволена от живота си. Самата Григорова осъзнава, че в случай че не се беше откъснала от предходната си отровна среда, през днешния ден нямаше да я чака нищо положително.
 Луиза Григорова
Луиза Григорова и Мартин Макариев с история като на кино

„ През живота си пропуснах ужасно доста благоприятни условия. Заради себе си и всички неточности, които позволих. Едни 10 пропуснати години от живота ми. Сега към този момент, считам че е време да няма какво да ме спре. Затова мога да бъда специфична. Имам желанието, имам вяра, съпротивлявам се и не желая да се отказвам“, откровена е новата Луиза.

Тя засяга времето, което прекара във връзка със своя сътрудник Явор Бахаров. Двамата се залюбиха по време на фотосите на сериала „ Стъклен дом ”, а връзката им продължи съвсем две години.

„ Държах се искрено непочтено. Биехме се с Явор Бахаров, когато имахме комплицирана връзка. Даже се замеряхме с чаши. Имаше заведения, където не ме пускаха – бях личност нонграта поради разнообразни изцепки ”, призна преди време младата майка, която през днешния ден е изцяло преобразена.

Връзката й с по-малкия брат Бахаров не й донесе нищо положително, а единствено скандална популярност, безпаметни празненства с доста алкохол и опиати и зрелищни побоища. Нещо, което през днешния ден следим в връзките сред къдрокоското и бившата-настоящата му другарка Рая Пеева.

Днес щерката на стилната шефка Ивет Григорова признава, че откровено съжалява за пропиляното време по питейните заведения и безцелната младост.

„ Има неточности, към които не желая да поглеждам. Хваща ме гняв на самата себе си. Лутах се и тъкмо там направих доста неточности. Пренебрегнах големи благоприятни условия, които ми се предоставиха и от това ме е позор пред себе си.

С мен се свърза един сътрудник и ужасно доста искаше да работим дружно. Доста постоянно ми пращаше кастинги, които не мога да ти кажа за какво пренебрегнах. Просто не ми се занимаваше. Мислех си, че това да съм в праймтайм шоуто на България ми стига, не ми би трябвало нищо друго.

Същият този човек ми изпрати кастинг за кино лентата „ Бързи и гневни ” и сподели, че възможностите са ми доста съществени. Направих видеото и му го изпратих. След това изтрих всичко, тъй като не смятах, че би трябвало да се виждам и да вардя това, което имам, да се интересувам от себе си.

Всъщност е тъкмо противоположното, интересувала съм се основно от себе си. Тогава той ми написа, че линкът е изминал и ме помоли да му го пратя още веднъж. Аз го нямах! Написах му: „ Съжалявам, само че съм изтрила линка ”.

Този човек в никакъв случай повече не ми се обади. Сметна ме за извънредно несериозна и беше прав. Ако ми се беше случило в този момент това нещо и да съм изтрила видеото, бих го записала отново. Но тогава… ” – откровена е някогашната моделка за грешките в живота си.

По това време тя избира да се напива по заведенията, да вършат шумни кавги с Явор и да граби с цялостни шепи от живота, без да се замисля за последствията и бъдещото си като актриса – капан, в който доста младежи попадат.

Носителят на премия „ Икар ” 2018 за поддържаща мъжка роля в „ Редки тъпанари ” не споделя мнението й. Той и до през днешния ден продължава да се забърква в безобразия и името му да се свързва единствено със кавги. За разлика от Луиза, Явор не съжалява за връзката им, която продължи към 2 години.

„ С Луиза живяхме над 2 години дружно и беше супер. Имахме обич, кеш и свободно време. И двамата снимахме, имахме всичко. Защо се разделихме? Може би любовта понижа. Тежко изживях раздялата, само че не го показвах, а го задържах като страсти в себе си ”, показа след края на връзките им къдрокосият артист при който няма градивна смяна от преди 10 години.

Днес на мястото на Луиза е Рая Пеева, която взе участие в пиянските и наркомански изцепки с Бахаров и гледката ни е до болежка позната.

Звездата от сериала „ Откраднат живот ” въпреки всичко се осъзна в точния момент и размени лудите нощи, щедро поляти с алкохол със промяната на памперси и майчинството, което я укроти. Признава, че в предишното е подминала с лека ръка доста благоприятни условия и е мислила най-вече за себе си.

Всичко се трансформира, когато среща любовта на живота си и бащата на сина й – режисьора Мартин Макариев. А тя от своя страна „ го учи на обич “. Бившата моделка счита, че в случай че не е бил Мартин, надали би тръгнала по същия път и най-вероятно би се изгубила в търсене на себе си.

Днес Луиза е самоуверена и вдъхновяваща млада жена, поела по пътя на себепознанието. Младата актриса, станала известна от сериала на Би Ти Ви „ Стъклен дом ” е напълно нов човек и е същински щастлива от своята промяна.

„ Аз пораснах. Аз съм някой, който може доста мощно да обича, доста постоянно бърка, само че си признава грешките. Започнах да си намирам мястото, започнах да се усещам добре в кожата си, започнах най-сетне да се одобрявам и да съм удовлетворена от себе си, да давам най-хубавото, на което съм способна – и като актриса, и като жена, и като майка, и като човек ”, откровена е хубавицата.

Която не крие, че когато се е „ загаджила “ с мъжа си той е имал връзка. Това обаче не я е тормозило, макар че той е бил двуженец – имал и жена, и връзка.

Нещата при Макариев са били доста комплицирани, само че някогашната моделка не се отказала от мъжа на живота си и търпеливо към година изчакала да завърши всичките си връзки с други дами.

По това време Мартин любел законната си жена и актрисата Елена Петрова, само че Григорова победила и съумяла да „ открадне ” обичания си от техните ръце.

„ Не желая да знам какво е било преди мен. Това може да ме накара единствено да пострадвам. Когато влизаш по отношение на привързан мъж, би трябвало да си наясно, че нещата не се случват просто ей по този начин ”, счита „ новата ” улегнала Луиза, която стана майка на дребния Бран доскоро повече от година.

Алекс от „ Стъклен дом ” признава, че ролята на майка й е обичана. Тя сполучливо съвместява уговорките на родителството с работните.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР