Луиза Григорова винаги е залагала на естествената си красота. През

...
Луиза Григорова винаги е залагала на естествената си красота. През
Коментари Харесай

Луиза Григорова стана блондинка

Луиза Григорова постоянно е залагала на естествената си хубост. През годините тя по този начин и не изневери на естествения си кестеняв цвят на косата, само че очевидно към този момент е време за смяна.

Вчера актрисата, която към този момент се завръща към снимачната площадка след раждането на сина си Бран, показа в Инстаграм две сторита, на които наподобява съвсем неузнаваема. Луиза сподели напълно нова визия във връзка снимането на новия филм " Игра на доверие ".
 Луиза Григорова стана русокоска (СНИМКИ)

Вчера актрисата, която към този момент се завръща към снимачната площадка след раждането на сина си Бран, показа в Инстаграм две сторита, на които наподобява съвсем неузнаваема. Луиза сподели напълно нова визия във връзка снимането на новия филм " Игра на доверие ", написа уеб сайтът woman.bg.

За ролята си в лентата актрисата е трансформирала фрапантно цвета на косата си и към този момент е русокоска. Дали Луиза в действителност се е решила на тази огромна смяна, или това е просто перука, не ни е известно. Но би трябвало да отбележим, че и русото изрично ѝ отива, което напълно не е изнендващо. Все отново, майка ѝ, Ивет Григорова, е русокоска от години, а Луиза е наследила напълно неината красота.
 Луиза Григорова стана русокоска (СНИМКИ)

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР