Луиза Григорова най-сетне сподели очарователен кадър, на който се вижда

...
Луиза Григорова най-сетне сподели очарователен кадър, на който се вижда
Коментари Харесай

Луиза Григорова най-после показа лицето на Бран, а той очарова всички

Луиза Григорова най-накрая показа обаятелен кадър, на който се вижда лицето на дребния Бран. Актрисата роди през септември, само че до този миг не бе показвала напълно детенцето си. Вероятно от съображения, които има съвсем всяка майка първоначално, когато пазят новородените си от хорските очи, а пък Луиза има голяма публика в обществените мрежи. Каквато и да е повода, Григорова въпреки всичко реши, че е настъпило времето, в което да покаже на света лицето на най-ценното си.

" Запознайте се с Бран ❤️ Най-миличкото дребосъче на света! ", написа актрисата към прелестната фотография, която за минути събра десетки лайкове и мнения. Реагираха и много известни българи, измежду които Алекс Петканова, Ралица Паскалева, Александър Сано, Дария Симеонова.

Виж още:

Когато през септември 2020 Луиза роди, а името на бебето стана ясно, започнаха да валят догадки, свързани с него. Появиха се даже изказвания, че артистичната двойка е кръстила по този начин сина си поради смелостта на Бран от " Игри на тронове ". Но истината се оказа напълно друга - Бран е остаряло славянско име.

За ролята си на майка, Луиза споделя, че това е най-невероятното нещо, което ѝ се е случвало. " Бран запълва всяка празнинка, която съм имала и изпълва живота ни с Мартин с същинското, необятното и безусловното благополучие и обич ", написа тя преди време.

" Не чаках, че ще е толкоз хубаво. Откакто дребният е у дома съм изгубила мозъка си ", описа Луиза в едно от първите си изявленията след раждането. Всичко вървяло доста добре, само че Григорова към този момент мисли за бъдещето на детето си. По думите ѝ би ѝ било необичайно, в случай че Бран не се занимава с нещо, обвързвано с изкуството, защото въпреки всичко ще пораства в такова семейство, само че е безапелационна - с каквото и да се занимава, тя няма да има нищо срещу и ще го поддържа. 

Припомняме, че таткото на Бран е режисьорът Мартин Макариев, за който актрисата се омъжи през юни 2017 година

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/luiza_grigorova_makariev/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР