Луиз Синьоре е родена в Манхатън през 1912 г. -

...
Луиз Синьоре е родена в Манхатън през 1912 г. -
Коментари Харесай

107-годишна американка разкри най-странната тайна за дълголетие

Луиз Синьоре е родена в Манхатън през 1912 година - година, изпълнена с промени и нововъведения. Президентът е бил Уилям Хауърд Тафт, а Удроу Уилсън печели изборите през ноември.

Още два щата се причисляват към обединяването: Ню Мексико и Аризона. "Титаник " е ударен от айсберг и потъва в Атлантическия океан. Автоматичните кино камери вършат гражданска война в Холивуд.

Тя живее в Бронкс от 14-годишна възраст. Повече от 100 души участват на купона в чест на 107-годишнината на Луиз. Тази прелестна дама в розово просто пита: „ Защо е цялото това лутане? Имала съм задоволително празненства “.

Нейният комизъм носи безкрайна наслада на приятелите й, някои от които са с десетилетия по-млади от Луиз. „ Тя няма бастун, няма инвалидна количка. Пазарува всичко сама. Тя е страхотна “, споделя нейната другарка Дебора Уитакър пред Джесика Лейтън от CBS2.

Родена в Харлем през 1912 година и постоянно горда с италианското си родословие, Луиз се реалокира в Бронкс като младо момиче, от този момент с наслада наричайки го дом. В златните си години тя танцува съвсем всеки ден. Все още живее сама и разкрива, че това е ключа към по-малко стрес. „ Мисля, че тайната на моите 107 години е: Никога не се омъжих “, споделя Луиз.

Дълголетието й се дължи на освен това от шанс: то е фамилна линия. Сестра й, която за жалост не е могла да участва на купона, е на 102 години. „ Ако има извършения, аз върша извършения. Ако има танци, аз танцувам. Все още танцувам по малко. Следобяд ще играя бинго “, споделя Луиз.
Остаряването с чест не минава без провокации. Тя е съвсем сляпа, неотдавна е преодоляла пневмония и на 103 години е претърпяла нахлуване и обир в жилищната си постройка. Силата й е вдъхновяваща.

На въпроса й какво още може да показа Луиз за тези от нас, надявайки се да живеят дълъг, благополучен живот и да наподобяват даже на половина толкоз добре, столетничката дава отговор: "Италианска храна. Италианската храна е доста добра за вас. Бях отгледана с доста добра храна. Без сода, без торта. "
Но най-малко в деня на рождения си ден, за към момента младата по сърце Луиз, ще има торта.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР