Луиз Хей е известен автор, мотивационен говорител и експерт в

...
Луиз Хей е известен автор, мотивационен говорител и експерт в
Коментари Харесай

Техниката на Луиз Хей - Одобрявам себе си

Луиз Хей е прочут създател, мотивационен представител и специалист в региона на самоусъвършенстването. Една от най-известните и ефикасни техники на Луиз Хей е Одобрявам себе си (I approve of myself). Тази техника се основава на правилото, че самолюбовта и самоприемането са основни за реализиране на благоденствие и триумф в живота.

Съществува мощна връзка сред нашето вътрешно положение и външната ни действителност. Ако се отнасяме към себе си с обич, приемане и утвърждение, сътворяваме позитивна сила, която притегля позитивни обстановки и резултати. Това е основата на техниката на Луиз Хей Одобрявам себе си.

Как работи техниката?

Създайте убеденост във вас

Започнете, като осъзнаете, че заслужавате да се чувствате добре за себе си и да бъдете сполучливи. Приемете, че сте неповторими и стойностни и си давайте позволение да изразите своя цялостен капацитет.

Повтаряйте утвърждения

Формулирайте и повтаряйте утвърждения, които поддържат вашата лична полезност и утвърждение. Например, можете да кажете: " Одобрявам себе си изцяло и абсолютно " или " Заслужавам да бъда благополучен и успешен/а ". Повтаряйте тези утвърждения няколко пъти дневно, като се фокусирате върху тях с религия и чувство.

Визуализирайте себе си с позитивни качества

 Как да се харесваме

Представете си себе си като сполучлив, убеден и благополучен човек. Визуализирайте си позитивни обстановки и достижения, които желаете да привлечете в живота си. Визуалното показване на стремежи резултат поддържа чувството и убеждението, че вие го заслужавате и сте подготвени да го постигнете.

Използвайте положителни афирмации

Добавете положителни афирмации към вашата процедура. Изградете лист със мощни, уверяващи утвърждения, които отразяват вашата полезност и капацитет. Например: " Аз съм източник на обич и благоденствие ", " Аз съм мощ и мъдрост ", " Аз имам всичко, което ми е належащо, с цел да реализира своите цели ".

Проявявайте грижа за себе си

Помислете за способи, по които можете да изразите грижа и поддръжка към себе си. Това може да включва грижа за физическото и прочувственото си благоденствие, да си поставите граници, да развивате занимания и ползите си, да се окръжавате с позитивни хора и да вършиме неща, които ви носят наслада и задоволство.

 Грижа за себе си

Техниката на Луиз Хей Одобрявам себе си е мощен инструмент за смяна на отношението ни към себе си и нашата вътрешна действителност. Когато утвърждаваме себе си и сътворяваме позитивни убеждения, отваряме вратата за реализиране на финансов триумф, персонално благополучие и духовно обилие.

Започнете да практикувате техниката Одобрявам себе си в всекидневието си и наблюдавайте по какъв начин се трансформира вашата вероятност и живот. Вярвайте в своя капацитет и се наслаждавайте на всичко, което сте и което можете да постигнете!

Вижте още:

- Луиз Хей и нейните житейски уроци;

- Как да реализираме цялостно щастие;

- Как да бъдем по-успешни;

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР