Луис Уолш е в къщата на Big Brother на знаменитостите

...
Луис Уолш е в къщата на Big Brother на знаменитостите
Коментари Харесай

Изумителната нетна стойност и изненадващият живот на Луис Уолш преди да стане мениджър на Boyzone

Луис Уолш е в къщата на Big Brother на звездите единствено от три дни и към този момент провокира възторг измежду феновете вкъщи.

Бившият арбитър от X Factor, 71, беше втората звезда, която влезе в къщата след Шарън Озбърн и беше натоварена със задачата да й помогне да избере три звезди, които да бъдат евентуално изгонени. Той оказа помощ на брачната половинка на Ози Озбърн да избере Гари Голдсмит, Зези Милз и Колсън Смит да бъдат тези на огневата линия, само че я хвърли под рейса, когато разговаряше с други съквартиранти.

Освен това, без да знае за него, той враждува с колежката на Колсън от „ Coronation Street “ Сали Ан Матюс, която го назова „ лицемерен “, откакто видя сенчестото му държание в къщата. Луис беше спорна фигура през годините и се пази въздържан, откогато напусна The X Factor и Ireland's Got Talent.

Въпреки че доста хора го познават като член на панела на X Factor, той е и управител на гении който управляваше хора като Boyzone, Jedward, Westlife и Johnny Logan. С безспир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР