Луис Хамилтън е замесен в любовен триъгълник с певицата Шакира

...
Луис Хамилтън е замесен в любовен триъгълник с певицата Шакира
Коментари Харесай

Скандален любовен триъгълник: Луис Хамилтън, Шакира и Том Круз

Луис Хамилтън е забъркан в " любовен триъгълник " с певицата Шакира и холивудския артист Том Круз.

Британският водач от Формула 1 е бил засичан с колумбийската звезда доста пъти след раздялата ѝ с някогашния ѝ сътрудник Жерар Пике миналата година. Но наскоро, като се изключи че се любуваха на разходка с лодка дружно с другари в Маями, двамата вечеряха и в Барселона след второто място на Луис на „ Гран При “ на страната предходната седмица.

We're digging deep into the love triangle you never saw coming...
— Grazia UK (@GraziaUK)
Но наподобява, че Том Круз е „ уязвил гордостта си “, откакто Шакира наподобява е отхвърлила опитите му да тръгне по света с „ приятеля “ си Луис.

Източник сподели на изданието, че звездата от „ Top Gun “ има вяра, че той и певицата „ имат невероятна химия между тях “. Междувременно различен източник сподели: „ Това беше голям удар върху егото на Том, тъй като той счита Луис за другар. “

Според Us Weekly, певицата на „ Hips Don't Lie “ намира слуховете за " смешни " и макар че е прекарала " занимателно " време с Том, когато се срещнаха на Формула 1 „ Гран при “ в Маями, тя няма желание да продължи нещата.

Слуховете се развихриха, когато двойката беше снимана дружно на спортното събитие, като източници твърдяха, че актьорът  „ е извънредно заинтригуван да преследва “ Шакира.

Lewis Hamilton in 'love triangle' with Shakira and Hollywood star as dating life heats up
— F1 news (@Express_F1)
Въпреки това, вътрешен човек в този момент разкри: „ Шакира си прекара ужасно, до момента в който беше с Том на F1, само че тя няма интерес да излиза с него. Том беше в действителност благ и тя се радваше на компанията му, само че сега не се концентрира върху срещи с него или с някой различен. Тя има доста в чинията си и към този момент е фокусирана върху децата и кариерата си. Шакира е видяла слуховете, че Том я ухажва – и по какъв начин почитателите се включват с мненията си – само че тя счита, че е смешно, тъй като просто не е правилно. Тя се забавляваше, когато си чатеха, само че това е всичко. “

Южноамериканската певица, чието цялостно име е Шакира Изабел Мебарак Рипол, се раздели с дългогодишната си обич Джерард предишното лято на фона на обвинявания, че ѝ е изневерявал с Клара Чиа Марти.

По-рано през месеца Шакира прочувствено разиска връзките си след мъчителната ѝ разлъка с някогашния испански футболист.

Lewis Hamilton, Tom Cruise, and Shakira caught in a tangled web of love and rivalry - Economic Times
— Shakira Update (@ShakiraUpdate11)
Говорейки на встъпителната церемония на „ Жените в латино музиката “, тя сподели: „ Няма толкоз огромно значение дали някой е правилен или не; това, което в действителност има значение, е дали продължавате да бъдете правилни на себе си. “

Шакира се обърна към дамите на всички места по света, като сподели: „ Жените са доста по-силни, в сравнение с си мислим. Ние сме по-смели, в сравнение с си мислим. Мисля, че сме и по-независими, в сравнение с са ни учили да бъдем. Коя жена не е минала през опита да търси внимание, любов или утвърждение от другите и да е не запомнила за себе си? Случвало ми се е “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР