Lufthansa и профсъюзът, представляващ кабинния екипаж, постигнаха споразумение за заплащане,

...
Lufthansa и профсъюзът, представляващ кабинния екипаж, постигнаха споразумение за заплащане,
Коментари Харесай

Lufthansa и профсъюзът на кабинния екипаж постигнаха споразумение в последния от германските авиационни спорове

Lufthansa и профсъюзът, представляващ кабинния екипаж, реализираха съглашение за възнаграждение, сключвайки последния от няколко огромни разногласието, довели до скорошни стачки в най-голямата самолетна компания в Германия и в по-широкия авиационен бранш на страната.

Съюзът UFO сподели, че близо 19 000 членове на кабинния екипаж ще получат нарастване на заплатите на процедура общо 17,4% на три стадия според тригодишното съглашение, плюс еднократно заплащане от 3000 евро (£2,567) на човек за компенсиране на инфлацията. Някои бонуси също ще бъдат увеличени.

Съюзът, който в началото изиска нарастване от 15% за интервал от 18 месеца, ще подложи договорката на гласоподаване на своите членове. Сделката му с Lufthansa не включва личен състав в две дъщерни сдружения на компанията, Cityline и Discover, където договарянията не престават.


Миналия месец Синдикатът Ver.di обезпечи нарастване на заплатите приблизително с 12,5% за две години за към 25 000 чиновници на Lufthansa след арбитражен развой....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР