Лудогорец започна по шампионски новия сезон в Първа лига –

...
Лудогорец започна по шампионски новия сезон в Първа лига –
Коментари Харесай

Лудогорец победи Септември с 3:0

Лудогорец стартира по шампионски новия сезон в Първа лига – елементарно 3:0 над Септември Сф на „ Васил Левски “.

Попаденията бяха дело на бразилците Алекс Сантана и Каули, а едно попадение добави и Пиерос Сотириу. Домакините играха с човек по-малко към 70 минути поради червен картон на Пешов още в 22-ата минута.

Иначе срещата стартира с провал.Двубоят се забави с 2 минути, защото мрежата на дясната врата, в тази ситуация на Септември, бе скъсана и се наложи човек от щаба на домакините да се намесва и да я връзва.

Гостите поведоха още в 11-ата минута. Тогава те направиха бърза офанзива, а Матиас Тисера изведе чудесно Алекс Сантана, който елегантно трансферира Димитър Шейтанов. Ситуацията бе прегледана с ВАР, тъй като бе тънка, само че голът бе доказан. В 22-ата минута домакините останаха с човек по-малко, откакто Кристиян Пешов събори откъсващия се самичък против Шейтанов Рик Джонатан и получи пряк червен картон. След това ударите пред вратата на Септември се заредиха. В 26-ата минута напречната греда избави Септември след копване на Тисера. В края на първата част и Недялков опитва своя шанс с отдалечен удар, само че топката не откри задачата, а същото секунди по-късно стори и Каули.

Втората част стартира с два изстрела на Рик, н о и двата неточни. В 55-ата минута интригата в срещата завърши. Алекс Сантана влезе в ролята на помощник и изведе добре Каули, който финтира и с десния крайник не остави шансове на Шейтанов, правейки 2:0. Класическият резултат бе завършен от Пиерос Сотириу. Голмайсторът на Първа лига се появи от пейката, само че това не му попречи да означи в 79-ата минута. Той го стори с левия крайник, като преди този момент финтира Иван Арсов.

В самия край Лудогорец получи и дузпа, която обаче бе анулирана след интервенция на ВАР.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР