Лудогорец записа поредно слабо представяне, довело този път до загуба

...
Лудогорец записа поредно слабо представяне, довело този път до загуба
Коментари Харесай

Нов провал на Лудогорец, този път срещу борещ се за оцеляване

" Лудогорец " записа следващо едва показване, довело този път до загуба от " Пирин " (Благоевград) посред Разград - 0:1 от 22-ия кръг на Първа лига. След мача се чуха възгласи " оставка " от камерната аудитория на стадион " Хювефарма сцена " и е мъчно да се повярва, че Анте Шимунджа ще резервира поста си още дълго.

" Орлите " освен не се възползваха от равенството 1:1 на ЦСКА-София през вчерашния ден, а и изостават към този момент на 4 точки, въпреки че до края има доста мачове, че и втора фаза.

" Пирин " се бори за оцеляване както в Първа лига (има 16 т., с колкото е и " Хебър ", а последният " Спартак " Варна е с 12), по този начин и като клуб след отдръпването на главния си спонсор. 
 Тодор Неделев. Снимка Българска телеграфна агенция
Дебют за първенците направи привлеченият при започване на седмицата Тодор Неделев (горе), само че няма да го запомни с положително.

Победният гол вкара Преслав Йорданов от дузпа в 45-ата минута. 

Факт е, че гостите най-вече се бранеха безстрашно (в края на срещата пропуснаха чисто състояние за 2:0), " Лудогорец " направи доста офанзиви, насочи доста удари, пропусна и положения, само че е надалеч от положителните си дни. Получи 10-минутно добавено време, в което не стигна до съвсем нищо като голови благоприятни условия.

Силен мач напради вратарят на " орлетата " Максим Ковальов. А отборът от Разград записа три следващи мача без победа за 10 дни - Лигата на конференциите и Първа лига .
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР