Лудогорец записа най-тежката си загуба в Европа и въобще откакто

...
Лудогорец записа най-тежката си загуба в Европа и въобще откакто
Коментари Харесай

Исторически срам за Лудогорец в Дания

" Лудогорец " записа най-тежката си загуба в Европа и изобщо откогато играе в Първа лига. Тимът бе тотално разрушен и потиснат във втория си мач в Лигата на конференциите от датския " Нордселанд " - 1:7 като посетител.

Така българският първенец заличи положителния старт в групата против " Спартак " (Търнава), а в този момент му предстоят мачове с любимеца " Фенербахче ".

Тази вечер " Лудогорец " игра пагубно зле и понесе пагубно проваляне, което се зададе още при 1:4 на почивката. След това тимът не се поправя, в противен случай.

Очаквайте детайлности.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР