Лудогорец все още има шанс да вземе вратаря Серджио Падт

...
Лудогорец все още има шанс да вземе вратаря Серджио Падт
Коментари Харесай

Лудогорец даде зор за нидерландски вратар

Лудогорец към момента има късмет да вземе вратаря Серджио Падт още в този момент. Това стана ясно от изказването на стража на Грьонинген. По думите му българският първенец е направил нова оферта до нидерландския отбор и в този момент клубното управление би трябвало да реши дали е задоволено от предлагането.

“Имам подписан контракт от лятото, само че към момента има късмет да направя трансфер в Лудогорец още в този момент. Трансферният прозорец в България е отворен по-дълго. Сега всичко ще се взема решение от Грьонинген. Ръководството би трябвало да реши дали офертата е добра и дали ще ме пуснат още в този момент. Аз нямам въздействие върху протичащото се и не съм осведомен с детайлностите “, призна Падт.

Вратарят напуща нидерландския отбор като свободен сътрудник през лятото и към този момент има подписан контракт с българския първенец. Грьонинген отхвърли на Лудогорец трансфер на 30-годишния пазач, само че по-късно откри заместител на Падт, привличайки Пер Кристиан Братвайт от Юргорден чартърен с алтернатива за откупуване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР