Лудогорец влиза в битка за 5 млн. евро днес. Такава

...
Лудогорец влиза в битка за 5 млн. евро днес. Такава
Коментари Харесай

Лудогорец в битка за 5 млн. евро

Лудогорец влиза в борба за 5 млн. евро през днешния ден. Такава е наградата за класиране за плейофите на Шампионската лига. " Орлите " гостуват на Динамо в Загреб, като би трябвало да търсят победа с два гола, откакто изгубиха първата среща с 1:2. Независимо от резултата, хърватите демонстрираха преди седмица, че са тим, който може да бъде преодолян от българския първенец.

Залогът на ст. " Максимир " е още по-голям, тъй като спечелилият по всяка възможност ще играе с норвежкия Бодьо/Глимт за влизане в групите. А там облагите стартират от 15,64 млн. евро. За всяка победа в групите се поставят по 2,8 млн., а равенството се котира на 930 000.

С достигането до III прелиминарен кръг Лудогорец към този момент е в груповата фаза на някой от трите шампионата. В Лига Европа за победа се поставят 630 000 евро, а ремито се котира с 210 000. В Лигата на конференциите ставките са 500 000 евро за 3 т. и 166 000 за хикс.

Лудогорец отлетя през вчерашния ден за Загреб от Варна.

" Ако момчетата създадат същия мач като в Разград, имам вяра, че можем да се класираме. Те ни биха в Разград, значи са били по-добре от нас тогава. Не чакам нищо повече от нашите момчета, единствено да играят по същия метод като в Разград ", сподели техническият шеф Козмин Моци.

" Знаем по какъв начин е в Загреб, само че и по какъв начин да победим там. Времето минава и двата тима се трансформираха много. Този мач няма нищо общо с предходните. Сигурен съм, че имаме положителни, качествени футболисти. Ако си мислим, че тези момчета, които имаме, не могат да заместят другите, нямаше да създадем трансфер ", добави румънецът.

" Ако покажем играта от първия мач и малко ни покрие шансът, мисля, че ще се поздравим с триумф и ще преминем в идващия кръг. Когато противниците са равностойни, дребните елементи трансформират нещата. Силно се надявам напрежението в Динамо сред почитателите и треньора да бъде в наш плюс. Надявам се традицията да вършим мощни мачове, когато сме напрегнат, да се съблюдава ", показа бранителят Георги Терзиев.

А ситуацията в Динамо е доста напрегната. Отборът продължава да се показва неубедително от началото на сезона. Недоволството против треньора Анте Чачич не стопира да пораства, откакто първенците записаха издънка във вътрешното състезание - 1:1 като посетители на Вараждин.

" Анте би трябвало да премине през Лудогорец. Само по този начин ще замете под килима неприятната игра, която Динамо показва от началото на сезона. Резултатът ще го задържи, само че дали ще преживее следващи провали в шампионата и в Европа ", написа уеб сайтът " 24 сата ". Част от почитателите към този момент намерено приканиха за напускането на наставника, който най-малко към този момент отблъсква офанзивите.

Последвайте или харесайте вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР