Лудогорец U18 ще представя България в Младежката Шампионска лига, след

...
Лудогорец U18 ще представя България в Младежката Шампионска лига, след
Коментари Харесай

Лудогорец U18 спечели Купата на БФС

Лудогорец U18 ще показва България в Младежката Шампионска лига, откакто завоюва финала за купата на БФС против Септември (София) с 3:1. Мачът се игра на стадион " Ивайло " във Велико Търново. Момчетата на Стефан Славов имаха предимство през целия мач и можеха да завоюват още по-категорично. На два пъти и гредите помогнаха на противника да инкасира по-малко голове.

" Орлите " откриха още в 3-ата минута. Алекс Луканов бе най-съобразителен след едно центриране от корнер и с едно допиране отклони топката в мрежата. В 19-ата минута Хидает Хюсеин пропусна от комфортна позиция. Двата тима се отдръпнаха за отмора при този резултат.

Второто полувреме не стартира добре за разградчани, които получиха гол от дузпа в 57-ата минута. Точен за Септември от бялата точка бе Симеон Александров. В 72-ата минута Петър Георгиев изкочи самичък против стража на столичани и технично го трансферира за 2:1. Отново Георгиев бе прецизен в 85-ата минута, като от 7-8 метра прати топката в мрежата с отмерен удар.

След последния съдйиски сигнал " орлите " победиха справедливо и се окичиха със златните медали. Младите гении на клуба подвигнаха във въздуха треньора си Стефан Славов, а по-късно и купата на БФС.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР