Лудогорец стана шампион на България за 12-и пореден път. Орлите

...
Лудогорец стана шампион на България за 12-и пореден път. Орлите
Коментари Харесай

Лудогорец с 12-а титла и трети дубъл

Лудогорец стана първенец на България за 12-и следващ път. " Орлите " се изтезаха против коравия и въодушевен отбор на Черно море на " Тича ", само че сграбчиха трите точки с гол на Матиас Тисера (50). Преди това Серджио Падт избави вратата си, останал очи в очи с Матеус Машадо. Така бе завършен третият златен дубъл за " орлите " след 2012 и 2014 година
Отборът на Лудогорец, който Гриша Ганчев подреди
По същото време и преследвачът ЦСКА реализира триумф с 2:0 във " безконечното " дерби с Левски. Запази се обаче разликата от 1 т., което отреди сребърни медали за " алените ". " Сините " ще играят бараж за присъединяване в Лигата на конференциите против Арда.
На Националния стадион ЦСКА надигра изрично Левски. Головете на Тобиас Хайнц (35) и Дюкенс Назон (60) бяха най-малкото, с което се отърваха играчите на Елин Топузаков. Жираир Шагоян и Хайнц удариха и гредите, до момента в който левскарите съвсем нямаха голови шансове. Младият им пазач и капитан Пламен Андреев бе с виновност за попаденията във вратата му, макар че приключи сезона с 21 сухи мрежи.
" Сами се борихме против всички. Не играхме против тимове, които излизаха с юноши, нямахме продължения по 12-15 мин., не се гледаше ВАР, когато трябваше да се гледа за нас ", сподели треньорът Саша Илич. Шефът му Гриша Ганчев разяснява представянето на Лудогорец с колаж в профила си в инстаграм.
Колегата му от Левски Наско Сираков, изгледал дербито със брачната половинка си Илияна Раева, бе сбит: " Играха безобразно. Противникът беше по-концентриран. "
" Най-важното е да възстановим играчите душевен, Андреев е потвърдил, че заслужава да е на вратата на Левски ", съобщи треньорът Елин Топузаков.
Звездата на Лудогорец Кирил Десподов изиска да напусне отбора и е декларирал това на шефовете си. Той не съжалява, че цяла България го ненавижда, че играе за Разград.
" Искам да поздравя ЦСКА, че дадоха всичко от себе си и ни дишаха във врата до последно. Дори бяхме догонващи. Така би трябвало да бъде всяка година, с цел да израства българският футбол. Може това да е бил последният ми мач за Лудогорец ", сподели Десподов.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР