Лудогорец стана обект на тежки критики из цяла Европа след

...
Лудогорец стана обект на тежки критики из цяла Европа след
Коментари Харесай

Нидерландски журналист нападна „бездушния“ Лудогорец за липсата му на фенове

Лудогорец стана обект на тежки рецензии из цяла Европа след отпадането си от квалификациите за Шампионската лига, където против Динамо Загреб получи 3 червени картона на полеви играчи и 1 за човек от щаба. Нидерландският публицист Ларс Смит дефинира българския първенец за „ безчувствен “ в блока си за indehekken.net, като взе за образец срещите със Сутиеска Никшич в по-ранните кръгове, заяви Sportlive.

„ За страдание, противникът през днешния ден е българският Лудогорец. Клубът, който господства в българския футбол повече от десетилетие, с помощта на богат вложител. От промоцията до най-високото равнище клубът е спечелил 11 от 11 вероятни шампионата. Въпреки спортните си триумфи, Лудогорец към момента е нищо откъм последователи “, написа той в обявата си.

Смит също по този начин дефинира сходни клубове за „ бездушни “, тъй като те явно не носят предстоящата страст за футболните ентусиасти. Той даже съпостави тима с Левски и ЦСКА, които се радват на доста повече поддръжка, въпреки измежду „ армейците “ да царува известно разцепление от няколко години насам.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР