Лудогорец ще трябва да плати 1 млн. долара (1,71 млн.

...
Лудогорец ще трябва да плати 1 млн. долара (1,71 млн.
Коментари Харесай

Матиас Тисера тръгва на война с настоящия си клуб, иска в Лудогорец

Лудогорец ще би трябвало да заплати 1 млн. $ (1,71 млн. лева) за 50% от правата на аржентинския нападател Матиас Тисера. Това е сумата, която желаят от сегашния му клуб Платенсе. Останалите 37,5% се държат от родния му клуб Нюелс Олд Бойс, а 12,5% - от мениджърска компания. От Платенсе излязоха с публично послание за протичащото се със звездата им.

" През последните седмици отхвърлихме две оферти за Тисера - едно от мексикански клуб и едно от български - Лудогорец. Трансферът не се случи заради разлики - както в предлаганите и желаните суми, по този начин и в методите им на заплащане. И това не се хареса на играча и неговото обграждане. Той реши да отмъсти, като не се е появявал на 28 януари ", пишат аржентинците, представени от " Мач Телеграф ".
 Французи пратили късна оферта за Доминик Янков
Французи пратили късна оферта за Доминик Янков

Повече детайлности

" От тази дата ръководителите на клуба се пробват да беседват с футболиста, с цел да може той да извършва отговорностите си. Преди това Тисера отсъстваше по други аргументи - беше инфектиран с COVID-19, само че се прибра в родния си град, без да има позволение за това, а по-късно не се върна в открития период. Той също по този начин изиска трансфер още в този момент. Предвид тази обстановка волята на клуба е това да се случи, стига да са изпълнени минималните условия. Струва си да се означи, че играчът има сегашен контракт с Платенсе до 31 декември 2022 година и че от предишния ноември му беше препоръчано възобновяване на договора, което обаче беше отказано ", приключва обръщението.

Медиите в страната към този момент пишат, че Матиас Тисера, отбелязал 14 гола в елита на Аржентина през предишния сезон, е към този момент в България, защото желае непременно да продължи кариерата си в България. Дали това ще се случи, ще стане ясно напълно скоро.
 Ференцварош упорства за състезател на Лудогорец
Ференцварош упорства за състезател на Лудогорец

Преговорите са в ход
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР