Лудогорец ще срещне Динамо (Брест) в плейофа за влизане в

...
Лудогорец ще срещне Динамо (Брест) в плейофа за влизане в
Коментари Харесай

Динамо : Носителят на Суперкупата на Беларус, чийто директор беше... Марадона

Лудогорец ще срещне Динамо (Брест) в плейофа за влизане в групите на Лига Европа. Това отреди тегленият през днешния ден в Нион чоп.

Шампионът на България ще гостува в Беларус, като мачът ще се състои на 1 октомври. Динамо отпадна в третия квалификационен кръг на Шампионска лига.

Съперникът на разградчани е клуб от регионалния град Брест. Отборът е учреден под името Спартак, а в интервала 1973-1975 е носил името на река Буг.
 Снимка 496765
Източник:

Печели националната купа от 2007 година През сезон 2009-2010 отборът влиза в новините с присъединяване на 56-годишния първенец на Съюз на съветските социалистически републики с Динамо (Минск) Юрий Пудишев, а по-късно може да се похвали и с някогашния сенегалски национал Паскал Менди. През 2012 се преименува от Динамо на ФК Брест.

През март месец пък печели Суперкупата на страната.
 Снимка 496766
Източник:

Повече от любопитно за отбелязване е това, че през 2018-а година за ръководител на Управителния съвет на клуба и изпълнителен шеф е разгласен... Диего Армандо Марадона.

Приключението на аржентинската легенда в клуба не трае дълго, само че и до през днешния ден той поздравява Динамо за всеки огромен или по-незначителен триумф.
 Снимка 496762
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР